Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Καρπενήσι: Το εύρημα στη λίμνη Κρεμαστών δεν σχετίζεται με την εξαφάνιση της 48χρονης - Νέες καταδύσεις το πρωί της Δευτέρας

Ελλάδα
Tags: 48χρονη

Άκαρπες απέβησαν οι προσπάθειες εύρεσης της 48χρονης γυναίκας που αγνοείται από την περασμένη Πέμπτη στην περιοχή της Ευρυτανίας.

Από νωρίς το πρωί δύτες ερεύνησαν σημείο που τους υποδείχτηκε από τις αρχές στη λίμνη Κρεμαστών καθώς μετά έρευνες που διεξήγαγε το κλιμάκιο του Ε.Ε.Σ. σαρώνοντας τον βυθό της λίμνης, εντοπίστηκε πιθανό σημείο σε μεγάλο βάθος που μπορεί να σχετίζεται με την εξαφάνιση, και συγκεκριμένα, ανθρώπινο σώμα.

Ωστόσο νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα αποτελέσματα της κατάδυσης είναι αρνητικά, δεν βρέθηκε ανθρώπινο σωμα ενώ υπάρχει πολύ μεγάλος βαθμός δυσκολίας γιατί η ορατότητα είναι πολύ περιορισμένη ενώ υπάρχουν και πολλά υλικά όπως κλαδιά δέντρων και λάσπη που δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο την επιχείρηση.

Αύριο το πρωί δύτες θα επιχειρήσουν ξανά κατάδυση στα σημεία που θα τους υποδειχθούν.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Σχεδόν μία ημέρα πριν την εξαφάνισή της η 48χρονη έκανε μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μια φωτογραφία με θέα τη λίμνη, εκεί όπου τώρα όλοι την αναζητούν. Μάλιστα στην ανάρτησή της είχε αναφέρει ότι σκόπευε να κάνει κακό στον εαυτό της. Αυτό ήταν και το στοιχεία που κινητοποίησε το οικογενειακό και φιλικό της περιβάλλον και ειδοποίησαν τις αρχές.

Η 48χρονη άφησε το αυτοκίνητό της στη Γέφυρα της Τατάρνας και εξαφανίστηκε. Οι αστυνομικοί, φέρεται να βρήκαν μέσα σε αυτό το κινητό της τηλέφωνο, τα παπούτσια, αλλά και ένα ιδιόχειρο σημείωμα.

Το Star ανέφερε το Σάββατο ότι η 48χρονη έγραφε -πιθανόν στον σύζυγό της- «να προσέχεις το παιδί», δηλαδή τον 19χρονο γιο της.

Μέσα στο αυτοκίνητο η γυναίκα είχε αφήσει το κινητό της τηλέφωνο αλλά και δέκα σελίδες γραμμένες από την ίδια. Μεταξύ άλλων, έγραφε: «Αν με βρείτε τραυματισμένη, μην μου προσφέρετε τις πρώτες βοήθειες, αλλά να μου κάνετε ευθανασία» καθώς και κάποια λόγια για τον άντρα της και το γιο της.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φαντασμαγορικό Πάσχα στην Κέρκυρα - Οι μελωδίες των φιλαρμονικών και το σπάσιμο των μπότηδων

Πλήθος κόσμου, ντόπιων και επισκεπτών, κατέκλυσε την Κέρκυρα για το φετινό Πάσχα, γεμίζοντας ασφυκτικά τα σοκάκια και τις πλατείες του νησιού. Η θρησκευτική κατάνυξη κορυφώθηκε το ...

Φόρτωση άρθρων...