Σαββάτο
10 Ιουνίου 2023

Καστοριά: Καταδικάστηκε ο γιος της 82χρονης που βρέθηκε θαμμένη στην αυλή της (Video)

Ελλάδα

Σε οκτώ μήνες φυλάκιση με αναστολή, για ψευδή κατάθεση, καταδικάστηκε ο γιος της 82χρονης από το Δενδροχώρι Καστοριάς που βρέθηκε θαμμένη στην αυλή της.

Όσα έχει πει στις Αρχές για τις συνθήκες εξαφάνισης της μητέρας του, είναι γεμάτα αντιφάσεις και σήμερα ισχυρίστηκε ότι ο λόγος ήταν γιατί βρισκόταν σε σύγχυση.

«Ήμουν σε πανικό γιατί είχα χάσει τη μητέρα μου και την έψαχνα μόνος μου και στο σπίτι και γύρω γύρω. Είπα λάθος τις ημερομηνίες γιατί τα είχα χάσει, γιατί δεν πίστευα ότι θα έχει πάθει κακό η μητέρα μου. Δεν μπορούσα να το πιστέψω γιατί είχα μόνο τη μητέρα μου και αυτή είχε μόνο εμένα», ανέφερε ο γιος της ηλικιωμένης.

Τι λέει η αδερφή της 82χρονης

Η αδερφή της 82χρονη είναι σαστισμένη. Μιλά αποκλειστικά στην κάμερα του LIVE NEWS του MEGA και αναζητά απαντήσεις για το τι έχει συμβεί.

«Μόνο αυτή ξέρει. Η Αστυνομία λέει συνέχεια ότι ψάχνει», είπε η αδερφή της ηλικιωμένης.

Βρέθηκαν οστά

Οι αστυνομικοί, μία ημέρα μετά την «εξαφάνιση» της ηλικιωμένης εντόπισαν τμήματα ανθρώπινου σκελετού λίγα μέτρα από το σπίτι όπου έμενε με τον γιο της όπως και προσωπικά της αντικείμενα.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί έως ότου βγουν τα αποτελέσματα από την εξέταση DNA στη σορό, δεν επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για την 82χρονη.

Αντιφάσεις

Ο 46χρονος αρχικά είχε δηλώσει ότι τα ίχνη της μητέρας του είχαν χαθεί την προηγούμενη της δήλωσης εξαφάνισης.

Όταν όμως, εντοπίστηκαν τα οστά, άλλαξε την κατάθεσή του, υποστηρίζοντας πως είχε δέκα ημέρες να δει τη μητέρα του. Όσο αναμένονται τα εργαστηριακά αποτελέσματα, οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνά τους για την υπόθεση.

Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων στη σορό που βρέθηκε θαμμένη, θα οδηγήσουν τις Αρχές στα επόμενα βήματά τους ως προς τον χειρισμό της υπόθεσης.

Δείτε το βίντεο: 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...