Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Καταδρομική επίθεση αγνώστων τα ξημερώματα στο περίπτερο της ΝΔ στο Περιστέρι (εικόνες)

Ελλάδα
Εκτεταμένες καταστροφές στο εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στο Περιστέρι, προκάλεσαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Τρίτης.

Σύμφωνα με το peristerinews, οι δράστες επιτέθηκαν στο κεντρικό περίπτερο της ΝΔ που βρίσκεται επί της Παναγή Τσαλδάρη, σπάζοντας τη ξύλινη κατασκευή και καταστρέφοντας αφίσες και προεκλογικό υλικό που βρισκόταν στο εσωτερικό του.

Η επίθεση εξόργισε τα στελέχη της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ, καθώς πραγματοποιήθηκε μόλις μια ημέρα πριν τη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση -αύριο, Τετάρτη- με την ομιλία του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Περιστέρι.

Μιλώντας στο thepost.news ο πρόεδρος της Β5 ΝΟΔΕ Δημήτρης Μαυροειδάκος έκανε λόγο για «αριστερό παρακράτος» το οποίο «αντιλαμβάνεται πως φτάνει στο τέλος του. Αύριο τους απαντάμε στο Περιστέρι και την Κυριακή τους στέλνουμε από εκεί που ήρθαν» τόνισε.

Υπενθυμίζεται ότι σχεδόν την ίδια ώρα, στη Θεσσαλονίκη, ομάδα αγνώστων βανδάλισε το εκλογικό κέντρο του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στην Τήνο για το Πάσχα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην Τήνο θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την οικογένειά του, σε μία μικρή ανάπαυλα πριν από την προεκλογική περίοδο εν όψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίο...

Φόρτωση άρθρων...