Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Καταγγελία-σοκ 17χρονου: «Μαμά με βίαζαν κάθε βράδυ σε κελί»

Σοκάρει η καταγγελία ενός 17χρονου κρατούμενου από το Ηράκλειο στην Κρήτη. Ο ανήλικος κρατούμενος καταγγέλλει άγριους ξυλοδαρμούς αλλά και ομαδικούς βιασμούς. Ο 17χρονος παρέμεινε έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης νέων για περίπου έξι μήνες.

Το αγόρι περιγράφει ότι εκεί μέσα έζησε τις χειρότερες στιγμές της ζωής του. Έπεφτε να κοιμηθεί και δεν ήξερε αν θα ξημερωθεί, υποστηρίζει χαρακτηριστικά.

«Με βίαζαν πέντε άτομα σχεδόν κάθε βράδυ για περίπου δεκαπένττε ημέρες μέχρι που αποφυλακίστηκα. Ο ένας τελείωνε, ο άλλος ξεκινούσε» αποκαλύπτει  το αγόρι στην κάμερα του cretalive.gr, έχοντας στο πλευρό του τους γονείς του. Ακόμη, καταγγέλλει ότι η ομάδα των «5», τους οποίους κατονομάζει έναν προς έναν, είχε κακοποιήσει σεξουαλικά και άλλο παιδί στο χώρο του μπάνιου.

Στις 20 Μαρτίου, τρεις ημέρες αφότου βγήκε από το ειδικό κατάστημα κράτησης, η μητέρα μετέβη στην Ασφάλεια Ηρακλείου για να καταγγείλει όσα της είχε εκμυστηρευτεί ο γιος της, μέσα στο αυτοκίνητο, λίγη ώρα μετά την αποφυλάκισή του.

Ο νεαρός κλήθηκε να δώσει κατάθεση παρουσία ψυχολόγου, ενώ εξετάστηκε από ιατροδικαστή, όπως προβλέπεται από τη διαδικασία. Πλέον η διερεύνηση των βαρύτατων καταγγελιών είναι σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σάμος: Την Τετάρτη απολογείται η 49χρονη που σκότωσε τον 70χρονο πατέρα της με κάβουρα

Ενώπιον του εισαγγελέα παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί η 49χρονη, που χθες Μεγάλο Σάββατο, σκότωσε τον πατέρα της στη Σάμο. Η κατηγορούμενη ομολόγησε, ότι χτύπησε μέχρι θανάτου τον...

Φόρτωση άρθρων...