Τρίτη
16 Απριλίου 2024

Κατέθεσε ο 20χρονος αυτόπτης μάρτυρας στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Ελλάδα
Tags: Άλκης

Τα κρίσιμα δευτερόλεπτα της δολοφονικής επίθεσης, που στοίχισε τη ζωή του Άλκη, περιέγραψε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης ο δεύτερος εκ των τραυματιών ένας 20χρονος φοιτητής.

O 20χρονος τραυματίας ανέφερε: «Πρώτα είδα αυτόν με το δρεπάνι και κοκκάλωσα. Ήρθε κατά πάνω μου. Γύρισα το σώμα μου για να τη φάω πίσω και όχι μπροστά. Παρά τον πόνο νόμισα ότι με χτύπησαν με ξύλο. Μετά που έκανα πέντε βήματα κατάλαβα το χτύπημα. Έπιασα το πόδι μου, είχα αίματα»

Ο νεαρός τραυματισμένος κατάφερε και ξέφυγε . Έδεσε το τραύμα του με ένα πανί, που βρήκε στα σκουπίδια.

Ο 20χρονος, που δέχτηκε το χτύπημα από το δρεπάνι στην κατάθεσή του στο δικαστήριο μετέφερε την εικόνα που είχε από το σημείο της επίθεσης, στην είσοδο της οικοδομής, όπου είχαν μείνει ο Άλκης και ο 21χρονος φίλος τους.

Επίσης, είπε: «Δεν ήξερα τί κάνουν ο Άλκης και ο Άγγελος. Τον Άγγελο τον είδα στο νοσοκομείο. Τον Άλκη δεν τον ξαναείδα ποτέ. Κατάλαβα ότι πέθανε όταν ήμουν στο ασθενοφόρο. Είδα πολλά άτομα πάνω στον Άλκη. Άκουγα φωνές, άκουγα τον Άλκη να φωνάζει “μη με βαράτε άλλο, βοήθεια”».

Αποκαλυπτικός ήταν για τον συντονισμό των χούλιγκανς και τρίτος νεαρός, που ήταν στην παρέα, αλλά κατάφερε να ξεφύγει.

«Αντίκρισα να έρχονται κατά πάνω μας. Μας ρώτησαν τί ομάδα είμαστε. Όταν είπαμε “Άρης” άκουσα να λένε μεταξύ τους “δεν είναι αυτοί, δεν τους ξέρω”. Κι ένας άλλος απάντησε “στ’ αρχίδια μας. Πάμε” και μας επιτέθηκε».

Η δίκη διακόπηκε και θα συνεχιστεί την Πέμπτη (9/2).

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτιρίου στο Πασαλιμάνι - Επτά προσαγωγές (εικόνες)

Τραγική κατάληξη είχε η κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά νωρίτερα το πρωί της Τρίτης καθώς οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν νεκρό. Σύμφωνα με αστυνομικές π...

Γιάννης Φέρτης: Συγκίνηση στην κηδεία του - Πλήθος καλλιτεχνών στο τελευταίο «αντίο» στον ηθοποιό

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του Γιάννη Φέρτη αλλά και πλήθος κόσμου, βρέθηκαν την Τρίτη στο Α’ Νεκροταφείο για το «τελευταίο αντίο» στον σπουδαίο ηθοποιό. Το «παρών»...

Φόρτωση άρθρων...