Τρίτη
26 Σεπτεμβρίου 2023

Τέμπη: Τι κατέθεσε στο Πειθαρχικό ο επιμελητής για την αναρρωτική άδεια στον επιθεωρητή του ΟΣΕ

Στο Πειθαρχικό κατέθεσε ο επιμελητής νευροχειρουργός που έδωσε την αναρρωτική άδεια στον επιθεωρητή του ΟΣΕ, έπειτα από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, ο επιμελητής, φέρεται να έχει ισχυριστεί ότι κατόπιν εντολής που έλαβε από τον διευθυντή του, έδωσε την άδεια στον επιθεωρητή του ΟΣΕ, τον οποίο και δεν γνώριζε.

Την Τρίτη, δηλαδή πέντε εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που η ΕΔΕ του Νοσοκομείου Βόλου παραδόθηκε στην 5η ΥΠΕ έχει δοθεί περιθώριο στους εμπλεκόμενους γιατρούς να καταθέσουν την απολογία τους στο Πειθαρχικό Όργανο της 5ης ΥΠΕ, στο οποίο πρόεδρος είναι ο Διοικητής της, Φώτης Σερέτης.

Ο Διευθυντής Νευροχειρουργικής έως και χθες δεν είχε καταθέσει την δική του απολογία. Μπορεί να το πράξει έως και την Τρίτη. Στη συνέχεια, θα συνέλθει το Πειθαρχικό

Όργανο, θα εξετάσει τα δεδομένα των απολογιών και θα αποφανθεί εάν και ποιες θα είναι οι ποινές.

Μέχρι να ολοκληρωθεί και αυτή η διαδικασία και οι δύο γιατροί βρίσκονται σε αναστολή καθηκόντων εργασίας.

Του συνταγογράφησαν… βιταμίνες

Όπως φαίνεται από έγγραφο που αποκαλύπτει το MEGA, ο επιθεωρητής Λάρισας είχε πάει στον γιατρό στις 28/02/2023 παραπονούμενος για τη μέση του. Όπως αναγράφεται στο χαρτί που του χορηγήθηκε: «Διεγνώσθη με διαταραχές των οσφυϊκών και άλλων μεσοσπονδύλιων δίσκων». Για αυτήν την διάγνωση, του χορηγήθηκαν Βιταμίνη D και Βιταμίνη Β9.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέο έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία - Πού θα ενταθούν τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες

Νέα προειδοποίηση εξέδωσε η ΕΜΥ για την κακοκαιρία Elias, σημειώνοντας πως «το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε στις 25-09-2023/0100 επικαιροποιείται σύμ...

Φόρτωση άρθρων...