Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Κάθειρξη 5 ετών για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη στον 70χρονο ντράμερ

Ελλάδα

Ένοχο κατά πλειοψηφία (4-3) για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη στον Ωρωπό, κατά το χρονικό διάστημα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως και τον Μάιο του 2013 έκρινε το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο τον 70χρονο ντράμερ.

Στον πρώην ντράμερ των «Πυξ Λαξ», ο οποίος αρνείται όσα του αποδίδονται, επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης πέντε ετών (πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών) ενώ του αναγνωρίστηκαν και δύο ελαφρυντικά: του πρότερου σύννομου βίου και της παραβίασης εύλογης διάρκειας της δίκης. 

Οι τρεις ένορκοι που μειοψήφισαν είχαν την άποψη ότι θα πρέπει να κριθεί αθώος λόγω αμφιβολιών.

Κατόπιν της απόφασης του δικαστηρίου ο 70χρονος μουσικός επιστρέφει στη φυλακή, όπου βρίσκεται προσωρινά κρατούμενος και για άλλη υπόθεση, η οποία αφορά τέσσερις νέες καταγγελίες ασέλγειας σε βάρος ανήλικων κοριτσιών. Η δίκη του γι’ αυτή την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας από βασικό κατηγορούμενο – Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Βασικός κατηγορούμενος 31 ετών, άρχισε να αυτοτραυματίζεται στα χέρια, στο άκουσμα ότι παραμένει προφυλακιστέος μαζί με άλλους τρεις εκ των 67 συλληφθέντων, ενώ είκοσι αφέθηκαν ελ...

Μεγάλη Εβδομάδα με νέο «κύμα» αφρικανικής σκόνης και μπόρες – Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα από τη Δευτέρα 29 Απριλίου και πολλοί αγωνιούν για τον καιρό θα ταξιδέψουν αυτές τις μέρες, αλλά και με τι καιρό θα ψήσουν το Πάσχα. Ο μετεωρολόγος, Τάσ...

Φόρτωση άρθρων...