Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Έγκλημα στην Κάτω Αχαΐα: Σκότωσε τον εραστή της γυναίκας του σε χωράφι (Photos)

Άγριο έγκλημα έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία στην Κάτω Αχαΐα. Ένας 63χρονος εντοπίστηκε το μεσημέρι νεκρός σε χωράφι στην Κάτω Αχαΐα. 

Λίγες ώρες αργότερα έγινε γνωστό ότι συνελήφθη ο δράστης που μαχαίρωσε τον 63χρονο. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το θύμα φέρει τραύματα από μαχαίρι, ενώ αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, σχετικά με τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες θανάτου του άνδρα.

Όπως προκύπτει, πρόκειται πιθανότατα για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε τσιγγάνους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, οι δύο άνδρες πιθανότατα είχαν δώσει ραντεβού στο χωράφι, καθώς ο φερόμενος ως δράστης είχε την υποψία πως το θύμα διατηρούσε σχέση με την γυναίκα του. Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στο χωράφι προκειμένου το θύμα να δώσει εξηγήσεις στον δράστη.

 Έγκλημα στην Κάτω Αχαΐα

Τα αίματα άναψαν, ακολούθησε συμπλοκή και κάποια στιγμή ο φερόμενος ως δράστης έβγαλε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε θανάσιμα τον 63χρονο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως του κατάφερε περισσότερες από 30 μαχαιριές σε διάφορα σημεία του σώματος.

Έπειτα τη δολοφονία, ο δράστης εξαφανίστηκε, ωστόσο έπειτα από έρευνες της Αστυνομίας, συνελήφθη κοντά στο σημείο του εγκλήματος.

Ο δράστης είχε αλλάξει ρούχα ενώ έχει βρεθεί και το μαχαίρι.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε τα εξής: «Εντοπίστηκε νεκρός σήμερα το μεσημέρι σε αγροτεμάχιο στην Κάτω Αχαΐα από πολίτη ένας άνδρας ο οποίος έφερε τραύμα από μαχαίρι. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες από τους αστυνομικούς του τμήματος ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη/δραστών. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».

 Έγκλημα στην Κάτω Αχαΐα

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πληρωμές με κάρτα στα λεωφορεία express του αεροδρομίου - Μέχρι τέλος του έτους σε Μετρό, Τραμ και τρόλεϊ

Ξεκίνησε την Τετάρτη η πιλοτική εφαρμογή του συστήματος ανέπαφων πληρωμών με τραπεζική κάρτα και ψηφιακό πορτοφόλι, μέσω των ενεργοποιημένων συσκευών (smartphone, smartwatch) στα λ...

Φόρτωση άρθρων...