Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Καβάλα: Προφυλακιστέος ο 25χρονος για τη δολοφονία του 52χρονου

Προφυλακιστέος κρίθηκε έπειτα από την απολογία του ο 25χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 52χρονου από τη Χρυσούπολη Καβάλας.

Η δολοφονία του πατέρα δυο παιδιών διαπράχτηκε έξω από την επιχείρηση επεξεργασίας μαρμάρων όπου εργάζονταν.

Όπως ανέφερε ο συνήγορος υπεράσπισης, μετά από αίτημά του, ζητήθηκε η διενέργεια ψυχιατρικής και ψυχολογικής εξέτασης του κατηγορούμενου προκειμένου να διαπιστωθεί αν κατά την ώρα της τέλεσης της πράξης ο 25χρονος είχε διαταραγμένη συνείδηση.

Πληροφορίες αναφέρουν ο 25χρονος στην απολογία του ισχυρίστηκε πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον 52χρονο άντρα, αλλά απλά να τον φοβίσει, ή έστω να τον τραυματίσει. 

Ακόμα, δήλωσε, ότι τον φοβόταν λόγω του εργασιακού bullying που του ασκούσε στο χώρο της κοινής τους εργασίας.

Στις 16 Σεπτεμβρίου, νωρίς το πρωί, ο κατηγορούμενος είχε στήσει καρτέρι έξω από το εργοστάσιο μαρμάρου στο οποίο εργαζόταν ο 52χρονος, και όταν εκείνος έφτασε στο χώρο της δουλειάς του τον πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής με κυνηγετική καραμπίνα, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικές Αρχές είχαν στρέψει τις έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης στο στενό οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον του 52χρονου θύματος.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος ήταν πρώην συνάδελφος του θύματος, είχε δηλώσει κατά τη σύλληψή του ότι θεωρούσε τον 52χρονο ως υπαίτιο για την απόλυσή του από τη δουλειά και ότι στο παρελθόν του είχε ασκήσει bullying.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την Τετάρτη 1 Μαΐου

Δεμένα θα είναι την 1η Μαΐου τα πλοία στα λιμάνια λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) στην πανελλαδική – πανεργατική 24ωρη απεργία που προκήρυξε η Γενική...

Μητσοτάκης για την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων: «Είμαστε απέναντι σε κάθε πράξη που υποκινεί βία»

Στην ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων αναφέρεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα. Ο Πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα «Χ» (πρώην Tw...

Φόρτωση άρθρων...