Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Κερατσίνι: Συμπλοκή μαθητών από δύο διαφορετικά σχολεία – Εφτά συλλήψεις

Ελλάδα

Ακόμη μία συμπλοκή νεαρών, μεταξύ των οποίων και ανήλικοι, έγινε το πρωί της Δευτέρας στο Κερατσίνι. Σύμφωνα με την Αστυνομία το πρωί της Δευτέρας, έπειτα από λεκτικό επεισόδιο σε πάρκο του Κερατσινίου, ανάμεσα στις δύο ομάδες νεαρών, οι οποίοι φοιτούν σε διαφορετικά σχολεία της περιοχής, ακολούθησε μεταξύ τους συμπλοκή με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο 18χρονων, ενώ με την χρήση βίας οι τρεις ανήλικοι αφαίρεσαν και μία αλυσίδα.

Στη συνέχεια, οι δύο 18χρονοι κατήγγειλαν το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Κερατσινίου-Δραπετσώνας ενώ παράλληλα, πατέρας και αδελφός ενός εξ αυτών, πήγαν στο σχολείο του Κερατσινίου όπου φοιτούν οι τρεις ανήλικοι και τους επιτέθηκαν.

Μετά και οι εφτά εμπλεκόμενοι στα δύο διαδοχικά περιστατικά οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κερατσινίου-Δραπετσώνας όπου συνελήφθησαν για τα ανωτέρω αδικήματα ενώ κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον 18χρονο η χρυσή αλυσίδα που είχε αφαιρεθεί.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, κατηγορούμενοι -κατά περίπτωση- για απλές σωματικές βλάβες από κοινού και ληστεία κατά συναυτουργία.

Οι συγγενείς των 18χρονων για απλές σωματικές βλάβες και διατάραξη λειτουργίας της υπηρεσίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τη Μεγάλη Παρασκευή λόγω περιφοράς των Επιταφίων - Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στη Θεσσαλονίκη τη Μεγάλη Παρασκευή λόγω της περιφοράς Επιταφίων. Η Αστυνομία στην ανακοίνωση της απευθύνει έκκληση προς τους οδηγούς ώ...

Φόρτωση άρθρων...