Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Κέρκυρα: Ασθενής στην ψυχιατρική πτέρυγα νοσοκομείου σκότωσε 63χρονη νοσηλευόμενη

Ελλάδα

Με 12 λυσσαλέα χτυπήματα στο πρόσωπο και στο λαιμό με στυλό και ξύλινο μαχαιροπίρουνο ο 45χρονος τρόφιμος του ψυχιατρείου Κέρκυρας δολοφόνησε την 63χρονη, επίσης τρόφιμο, του ίδιου ψυχιατρικού καταστήματος.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Κέρκυρας καθώς και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Ασφάλειας, από την αυτοψία – έρευνα που διενήργησαν προέκυψε ότι ο  θάνατος της άτυχης γυναίκας που αντιμετώπιζε και αυτή σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, προήλθε από 12 χτυπήματα στο πρόσωπο και στο λαιμό με νύσσον όργανο και συγκεκριμένα με στυλό και ξύλινα μαχαιροπίρουνα, με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατός της.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε τηλεφωνικά από νοσηλευτή της ψυχιατρικής κλινικής 5 λεπτά πριν τις 10 το βράδυ της Πέμπτης (31.08.23) και αμέσως στο σημείο έφτασαν κλιμάκιο αξιωματικών και περιπολικά του κέντρου επιχειρήσεων, όπου και δέσμευσαν το δράστη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρωτομαγιά: Απεργία σε Μετρό, Ηλεκτρικό, Τραμ, ΟΣΕ και Προαστιακό - Δεμένα τα πλοία

Σε απεργιακό κλοιό θα βρίσκεται η χώρα την Τετάρτη λόγω της εργατικής Πρωτομαγιάς. Με 24ωρη απεργία και συγκεντρώσεις τη Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις στον...

Το ρομπότ Σοφία έκλεψε τις εντυπώσεις στο Ηράκλειο - Δέχτηκε... προξενιά και αποθέωσε την Κρητική κουζίνα

Τις εντυπώσεις και στο Ηράκλειο, όπου βρέθηκε για την 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής, έκλεψε το ρομπότ Σοφία. Από την πρώτη στιγμή της άφιξής της στο Κλειστό Γυμναστήριο στα Δύο Αοράκ...

Φόρτωση άρθρων...