Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

Χάρης Δούκας: Κατατέθηκε η λίστα υποψηφιοτήτων του συνδυασμού «Αθήνα ΤΩΡΑ»

Ελλάδα

Ο Συνδυασμός «Αθήνα ΤΩΡΑ» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα, κατέθεσε σήμερα επίσημα τη λίστα των υποψήφιων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων, οι οποίοι διεκδικούν την ψήφο των πολιτών της Αθήνας, στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. 

Ανάμεσα στους 176 υποψηφίους συγκαταλέγονται εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι και μέλη της δημοτικής παράταξης «ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ»,  εκπρόσωποι κομμάτων και κινήσεων που σηματοδοτούν την ανανέωση όπως: Βολτ Ελλάδος, ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ, Δημοτική Κίνηση Πράσινη Αθήνα, Κόμμα Πειρατών Ελλάδος. Στον Συνδυασμό «Αθήνα ΤΩΡΑ» συστρατεύονται Αθηναίες και Αθηναίοι που εκπροσωπούν κινήματα δικαιωμάτων και προσωπικότητες από τους χώρους του πολιτισμού, του αθλητισμού, των επιστημών και των επιχειρήσεων. 

Αμέσως μετά την επίσημη κατάθεση της υποψηφιότητας του Συνδυασμού «Αθήνα ΤΩΡΑ», ο Χάρης Δούκας δήλωσε: «Είναι μεγάλη μου χαρά που σήμερα κατατέθηκαν οι υποψηφιότητες του Συνδυασμού «Αθήνα ΤΩΡΑ». Συγκροτήθηκε μία υπερκομματική και δυναμική ομάδα, με όρεξη και εμπειρία, για να σχεδιάσουμε μαζί την Αθήνα που αξίζουμε. Για να κάνουμε τώρα πράξη το όραμά μας, για μία πόλη πράσινη, ασφαλή, καθαρή και δημιουργική.»

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...