Τετάρτη
21 Ιανουαρίου 2026

Κέρκυρα: Ποια η κατάσταση της νοσηλεύτριας που παρέλυσε μετά το εμβόλιο

Ελλάδα
Σταθερή είναι η κατάσταση της υγείας της 42χρονης νοσηλεύτριας από την Κέρκυρα, η οποία παρουσίασε αιφνίδια παράλυση στα κάτω άκρα έπειτα από τη δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, γιατροί του νοσοκομείου εξετάζουν τη συσχέτιση του γεγονότος με τον εμβολιασμό της για κορωνοϊό.

Στο μεταξύ, προκαταρκτική εξέταση διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών με αφορμή τη δήλωση του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννακού, για την 42χρονη νοσηλεύτρια.

Στο πλαίσιο της έρευνας θα διακριβωθεί αν έχει τελεστεί από τον Μιχάλη Γιαννακό το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων, αφού πριν αποφανθούν οι γιατροί δήλωσε βέβαιος πως η παράλυση της γυναίκας αποτελεί παρενέργεια του εμβολίου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στο έλεος της κακοκαιρίας η Αττική: Παρασύρθηκαν αυτοκίνητα στη Γλυφάδα - Υπερχείλισε ρέμα στον Ασπρόπυργο (Videos)

Εγκλωβισμένοι οδηγοί σε περιοχές της Αττικής - Φούσκωσαν Κηφισός, Ιλισσός, Πικροδάφνη και Ποδονίφτης - Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία την Πέμπτη στην Αττική

Φόρτωση άρθρων...