Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Κηφισιά: Κινηματογραφική διάρρηξη σε μονοκατοικία – Πήραν 2.000 λίρες, €20.000 και ακριβά κοσμήματα

Ελλάδα

Θύμα διάρρηξης έπεσε 77χρονη επιχειρηματίας, που διαμένει σε μονοκατοικία στην περιοχή της Κηφισιάς και συγκεκριμένα στην οδό Βασιλίσσης Αμαλίας.

Όπως κατήγγειλε η ίδια στο ΑΤ Κηφισιάς στις 18/1, άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι της, «ξήλωσαν» το κουτί του συναγερμού και παραβιάζοντας ένα παράθυρο απέκτησαν πρόσβαση στο εσωτερικό της μονοκατοικίας.

Εκμεταλλευόμενοι την απουσία της 77χρονης οι δράστες έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι διαπιστώνοντας ότι υπήρχαν δύο χρηματοκιβώτια.

Χρησιμοποιώντας -πιθανότατα- τροχό κοπής μετάλλων παραβίασαν τις πόρτες των δύο χρηματοκιβωτίων και έφυγαν φορτωμένοι με πάνω από 20.000 ευρώ σε μετρητά, κοσμήματα αξίας 50.000 ευρώ και σύμφωνα με πληροφορίες με περίπου 2.000 χρυσές λίρες Αγγλίας (αξίας περίπου 840.000 ευρώ).

Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής και το Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Καιρός: Αισθητή βελτίωση με ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας την Κυριακή του Πάσχα

Αισθητή θα είναι η βελτίωση του καιρού στις περισσότερες περιοχές της χώρας το Πάσχα μετά την αστάθεια του Μεγάλου Σαββάτου. Μέχρι το πρωί της Κυριακής τόσο στην Αττική όσο κα...

Απίστευτο περιστατικό στην Κέρκυρα: Αντιδήμαρχος έριξε κατά λάθος τον μπότη στο κεφάλι γυναίκας

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κέρκυρα κατά την διάρκεια του εθίμου των Μπότηδων. Νεαρή κοπέλα που δεν είχε ακούσει τις προειδοποιήσεις της Αστυνομίας για την ρίψη που θα...

Ζευγάρι έκανε “φύλλο και φτερό” σπίτια σε Πιερία και Λάρισα- Δέκα διαρρήξεις σε τρεις μήνες

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, εξιχνίασαν συνολικά 10 διαρρήξεις οικιών, που έγιναν από Σεπτέμβριο έως Νοέμβριο του 2023, σε περιοχές της Πιερίας και της Λάρισα...

Φόρτωση άρθρων...