Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Κηφισιά: 24χρονος τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο 21χρονο σε κατάστημα

Ελλάδα

Ένα αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα στην Κηφισιά. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, περίπου στις 6 το απόγευμα, ένας 24χρονος εισήλθε σε κατάστημα εστίασης, που βρίσκεται στη συμβολή Κασσαβέτη και Λεβίδου στην Κηφισιά.

Έπειτα από λεκτικό διαπληκτισμό που είχε για άγνωστη μέχρις στιγμής αιτία με ένα 21χρονο υπάλληλο του καταστήματος, του επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο και τον τραυμάτισε.

Ο 21χρονος μεταφέρθηκε με πολλαπλά τραύματα στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις που προσήγαγαν τον δράστη.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, που επικαλείται αστυνομικές πηγές, ο δράστης φέρεται να είχε οικονομικές διαφορές με την επιχείρηση.

«Μου φάγατε τα λεφτά», φέρεται να φώναζε ο δράστης στην Κηφισιά. Ο δράστης τράπηκε σε φυγή, αλλά τον ακινητοποίησαν περαστικοί.

Το ρεπορτάζ της ΕΡΤ ανέφερε ότι ο 24χρονος δράστης φορούσε γάντια και, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, φώναζε: «Δούλευα από 13 χρόνων και μου φάγατε τα λεφτά».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιπποκράτειος Πολιτεία: Εντοπίστηκε παράνομο κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών – Πέντε συλλήψεις

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το μεσημέρι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 5 ...

Μεγάλη Εβδομάδα με νέο «κύμα» αφρικανικής σκόνης και μπόρες – Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα από τη Δευτέρα 29 Απριλίου και πολλοί αγωνιούν για τον καιρό θα ταξιδέψουν αυτές τις μέρες, αλλά και με τι καιρό θα ψήσουν το Πάσχα. Ο μετεωρολόγος, Τάσ...

Ασπρόπυργος: Πυρκαγιά στην Περιφερειακή Αιγάλεω – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε χαμηλή βλάστηση στην Περιφερειακή Αιγάλεω στον Ασπρόπυργο Αττικής. Άμεση είναι η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Για την κατάσβεσή της επιχειρ...

Φόρτωση άρθρων...