Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Βούλα: Ελληνοσύρος εφοπλιστής βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του μετά από πυροβολισμό

Ελλάδα

Nεκρός βρέθηκε 63χρονος Ελληνοσύρος εφοπλιστής στο σπίτι του στη Βούλα, στην οδό Βασιλέως Γεωργίου. Ο εφοπλιστής βρέθηκε νεκρός από φρουρό του έπειτα από πυροβολισμό στο υπόγειο της μονοκατοικίας του.

Ο άνδρας αυτοκτόνησε με καραμπίνα, ενώ στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί. Όλα ξεκίνησαν όταν ο 63χρονος βρέθηκε από φρουρό του νεκρός ύστερα από πυροβολισμό στο υπόγειο της μονοκατοικίας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, ο άνδρας αυτοκτόνησε με την καραμπίνα του ενώ προηγουμένως είχε στείλει σημείωμα στην πρώην σύζυγό του.

Στο μήνυμα που έστειλε στο κινητό την ενημερώνει ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του και εκφράζει τα συναισθήματά του για τους λόγους που τον οδήγησαν στη μοιραία απόφαση.

Από το sms που άφησε ο 63χρονος στη γυναίκα του προκύπτει ότι πρόκειται για αυτοκτονία, καθώς ο εφοπλιστής, μεταξύ άλλων, φέρεται να έγραψε «συγχώρεσέ με γι' αυτό που θα κάνω».

Ο 63χρονος εφοπλιστής, τον οποίον εντόπισε νεκρό ο φρουρός του το απόγευμα της Πέμπτης, άφησε μήνυμα στη γυναίκα του, στο οποίο της ζήτησε να τον συγχωρέσει γι' αυτό που επρόκειτο να κάνει, ενώ της είπε να τον ξεχάσει επειδή δεν έχει να της προσφέρει -όπως έγραψε- τίποτα.

«Ξέχασέ με, δεν έχω να σου προσφέρω τίποτα, συγχώρεσέ με γι' αυτό που θα κάνω» έγραψε ο 63χρονος εφοπλιστής στη σύζυγό του, πριν αυτοκτονήσει με όπλο.

Μαζί με τα αδέρφια του διατηρούσε ναυτιλιακή εταιρεία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φυλακές Κορυδαλλού: Βρέθηκε πιστόλι κρυμμένο μέσα σε τοίχο κελιού -Τι είδαν οι αστυνομικοί

Ένα πιστόλι βρέθηκε κρυμμένο μέσα στον τοίχο κελιού στις φυλακές Κορυδαλλού. Οι αρχές του σωφρονιστικού ιδρύματος καθώς και αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα και βρήκαν το όπλο...

Καλαμάτα: 28χρονος τραυματίστηκε από κροτίδα

Το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, ένας 28χρονος τραυματίστηκε στη συμβολή των οδών Ναυαρίνου και Ρήγα Φεραίου στην Καλαμάτα, όταν στην προσπάθειά του να πυροδοτήσει κροτίδα αυτή εξε...

Φόρτωση άρθρων...