Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Κηφισιά: Συνελήφθη 27χρονος που προσπάθησε να βιάσει δύο γυναίκες

Συνελήφθη ένας 27χρονος που προσπάθησε να βιάσει δύο γυναίκες στην Κηφισιά. Μέσα σε μια ώρα, ο 27χρονος επιτέθηκε σε δύο γυναίκες και άρχισε να τις θωπεύει, με τη μια να τη ρίχνει κάτω ανάμεσα σε φυλλωσιές και να προσπαθεί να τη βιάσει. 

Η γυναίκα πάλεψε να ξεφύγει από τα νύχια του και όταν τα κατάφερε, πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε τον εφιάλτη που έζησε.

Ο 27χρονος συνελήφθη για απόπειρα βιασμού και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος των δύο γυναικών στην Κηφισιά, ενώ εξιχνιάστηκε μία επιπλέον περίπτωση προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικης.

Ο «δράκος» συνελήφθη το απόγευμα της 20ης Μαρτίου, στην Κηφισιά, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.

Λίγο πριν τη σύλληψή του, σε χρονικό διάστημα μιας ώρας, προσέγγισε από πίσω δύο γυναίκες και αιφνιδιαστικά προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους στην περιοχή της Κηφισιάς.

Στη μία περίπτωση, έσπρωξε το θύμα, προκειμένου να το απομονώσει σε σημείο του οδοστρώματος που υπήρχαν φυλλωσιές. 

Η γυναίκα αντιστάθηκε και κατάφερε να απεγκλωβιστεί με τον κατηγορούμενο να τρέπεται σε φυγή.

Λίγο αργότερα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον αναζητούσαν, εντόπισαν τον 27χρονο στην περιοχή της Κηφισιάς, τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς, όπου και ταυτοποιήθηκε ως δράστης των ανωτέρω πράξεων.

Από την προανακριτική έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, εξιχνιάστηκε μία ακόμα περίπτωση προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, στην οποία προέβη ο κατηγορούμενος απογευματινές ώρες της 30ης Ιανουαρίου στην περιοχή της Κηφισιάς σε βάρος ανήλικης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα το Σάββατο, λόγω εκδηλώσεων για την Ολυμπιακή Φλόγα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο στην Αθήνα λόγω εκδηλώσεων για την παράδοση - παραλαβή της Ολυμπιακής Φλόγας στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. ...

Επιχείρηση της ΕΛΑΣ στις φυλακές Κορυδαλλού - Εντοπίστηκαν κινητά, ναρκωτικά και μαχαίρι

Επιχείρηση στις φυλακές Κορυδαλλού πραγματοποίησε τα ξημερώματα η Δίωξη Ναρκωτικών, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ε.Κ.Α.Μ., της Ο.Π.Κ.Ε. και δυο αστυνομικών σκύλων. Κατά τη διά...

Φόρτωση άρθρων...