Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Κηφισιά: Χειροπέδες σε 37χρονο που «ξάφριζε» καταστήματα

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας 37χρονος, ο οποίος «ξάφριζε» καταστήματα στην Κηφισιά. Ο 37χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ το μεσημέρι της Τρίτης.

Ο δράστης συνελήφθη στην Κηφισιά κατηγορούμενος για κλοπές κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα, τετελεσμένες και σε απόπειρα.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, λίγο πριν από την σύλληψή του και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, ο 37χρονος είχε κάνει διαδοχικές κλοπές από διάφορα καταστήματα στην περιοχή. Έπειτα από αναζητήσεις, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Κηφισιάς.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος αντικειμένων, τα οποία όπως προέκυψε είχε αφαιρέσει νωρίτερα από τα καταστήματα.

Μέχρι τώρα έχουν εξιχνιαστεί έξι περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα στην Κηφισιά και συγκεκριμένα από μαγαζιά πώλησης ενδυμάτων, αθλητικών ειδών, κινητών τηλεφώνων, ψιλικατζίδικο και εστιατόριο.

Σε μία από τις περιπτώσεις, ο 37χρονος προχώρησε στην κλοπή πορτοφολιού και στη συνέχεια έκανε αγορές πληρώνοντας με κάρτες που βρίσκονταν μέσα στο πορτοφόλι.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Συνελήφθησαν 17χρονος και 19χρονος για κλοπές

Στη σύλληψη δύο νεαρών, ηλικίας 17 και 19 ετών, προχώρησαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ το πρωί της Τρίτης στο Νέο Ψυχικό. 

Οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται κατά περίπτωση για κλοπές κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία, τετελεσμένες και σε απόπειρα και για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το πρωί της Τρίτης οι δύο δράστες επιχείρησαν να διαρρήξουν ένα ψιλικατζίδικο στην περιοχή του Παπάγου. 

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 19χρονο στην περιοχή του Νέου Ψυχικού, τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Παπάγου-Χολαργού, όπου ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή του στην εν λόγω απόπειρα και συνελήφθη.

Στην κατοχή του βρέθηκε κινητό τηλέφωνο, το οποίο είχε κλαπεί το πρωί της Δευτέρας από το Παγκράτι.

Από την προανακριτική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Παπάγου-Χολαργού ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη και ο 17χρονος, ενώ εξιχνιάστηκαν ακόμη δύο περιπτώσεις κλοπών και μία απόπειρα κλοπής από Νέο Ηράκλειο, Νέα Ιωνία και Παγκράτι.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χαρίτσης: «Φοβικές οι ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ - Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν εμπλεκόμαστε οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις»

Αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, καθώς χαρακτήρισε «φοβικές» τις ηγεσίες των δύο κομμάτων. «Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν ...

Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της για κακοποίηση – «Με άρπαξε από τον λαιμό και απειλούσε ότι θα κοινοποιήσει φωτογραφίες μου»

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία μίας 40χρονης γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη, η οποία κατήγγειλε τον σύντροφο της για ενδοοικογενειακή βία και για εκδικητική πορνογραφία. Η 40χρονη κατήγγ...

Αφέθηκαν ελεύθερα τα μέλη της σπείρας που «ρήμαζε» σπίτια στα Βόρεια Προάστια - Δέχθηκαν να αποζημιώσουν τα θύματά τους

Ελεύθερα αφέθηκαν τα μέλη της συμμορίας που άδειαζε σπίτια στα Βόρεια Προάστια, με τον πρόεδρο της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, να δη...

Φόρτωση άρθρων...