Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Κηφισός: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε και έπεσε από την πεζογέφυρα της λαχαναγοράς

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας άνδρας πέφτοντας από την πεζογέφυρα του Κηφισού στο ύψος της λαχαναγοράς στου Ρέντη, στην άνοδο προς Λαμία. 

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες που τηλεφώνησαν στην Άμεση Δράση, ο άνδρας φέρεται να αυτοπυρπολήθηκε και να βούτηξε στο κενό.  

Πηγές της ΕΛ.ΑΣ αναφέρουν ότι ο άνδρας ευρισκόμενος σε κατάσταση αμόκ, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των διερχόμενων οδηγών, κατέβηκε από το αυτοκίνητό του που βρισκόταν στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, έβαλε φωτιά στο σώμα του και ακολούθως έπεσε στην κοίτη του Κηφισού, από ύψος τουλάχιστον 15-20 μέτρων.

Ο άνδρας φέρεται να είναι γύρω στα 40 και άφησε αμέσως την τελευταία του πνοή. Οι αστυνομικοί ερευνούν το αυτοκίνητό του προκειμένου να βρεθούν τα προσωπικά του στοιχεία και ειδοποιηθούν συγγενείς του προκειμένου να αποκαλυφθούν τα αίτια που οδήγησαν τον άνδρα στην αυτοκτονία. 

Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη από την ΕΛ.ΑΣ ενώ από ώρα σε ώρα αναμένεται να ανασυρθεί η σορός του από το ποτάμι. Επιπλέον στον τόπου της τραγωδίας βρίσκεται η πυροσβεστική και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Την ίδια ώρα στην περιοχή επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρές από τον κόμβο της Ποσειδώνος μέχρι και την λαχαναγορά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αυτές είναι οι 198 «απάτητες παραλίες» της Ελλάδας - Μπαίνουν σε καθεστώς απόλυτης προστασίας

Υπογράφηκε σήμερα (19.4.2024) από τον Υπουργό Οικονομικών, Κωστή Χατζηδάκη και τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θόδωρο Σκυλακάκη, η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), με την οπ...

Επιχείρηση της ΕΛΑΣ στις φυλακές Κορυδαλλού - Εντοπίστηκαν κινητά, ναρκωτικά και μαχαίρι

Επιχείρηση στις φυλακές Κορυδαλλού πραγματοποίησε τα ξημερώματα η Δίωξη Ναρκωτικών, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ε.Κ.Α.Μ., της Ο.Π.Κ.Ε. και δυο αστυνομικών σκύλων. Κατά τη διά...

Φόρτωση άρθρων...