Σαββάτο
24 Φεβρουαρίου 2024

«Κιβωτός του Κόσμου»: Έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στα σπίτια του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας

Ελλάδα

Έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στα σπίτια του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας, στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, την περασμένη Παρασκευή η Οικονομική Αστυνομία έλαβε ενημέρωση από συγκεκριμένη τράπεζα σε σχέση με επίσκεψη που φέρεται να πραγματοποίησε σε τραπεζικό υποκατάστημα του Κολωνού η πρεσβυτέρα του πατέρα Αντωνίου. Καλά πληροφορημένες πηγές σημειώνουν ότι η απάντηση από την τράπεζα ήταν ότι η επίσκεψη στο υποκατάστημα έγινε πριν από οχτώ ημέρες, όταν φέρεται να πήρε στην κατοχή της πράγματα που περιείχε θυρίδα.

Η Οικονομική Αστυνομία ενημέρωσε αμέσως τον αρμόδιο Εισαγγελέα και ζήτησε άδεια για να γίνουν έφοδοι σε σπίτια. Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Εισαγγελέας άναψε το πράσινο φως και ξεκίνησαν έρευνες σε ακίνητα που συνδέονται με τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα του σε Πόρτο Ράφτη, Βραυρώνα και Κολωνό.

Το περιστατικό με τη θυρίδα ήταν αυτό που επιτάχυνε τις εξελίξεις με την Οικονομική Αστυνομία να διενεργεί τελικά από νωρίς το πρωί της Δευτέρας εφόδους και σε εγκαταστάσεις της Κιβωτού του Κόσμου. Μεταξύ άλλων, στόχος των Αρχών είναι να διαπιστωθεί τι αφαιρέθηκε από τη θυρίδα και εάν αφαιρέθηκε ή όχι μεγάλο χρηματικό ποσό.

Η αρχή των ερευνών έγινε από τις κεντρικές εγκαταστάσεις του Κολωνού και ακολούθησαν έφοδοι σε ακίνητα που συνδέονται με τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα της Οικονομικής Αστυνομίας θα επεκταθεί σε ακίνητα σε όλη την Ελλάδα.

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται και η έρευνα από την Αρχή για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος, ενώ ήδη έχουν δεσμευτεί λογαριασμοί.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χανιά: 25 μετανάστες εντοπίστηκαν στη Γαύδο – Θα μεταφερθούν στην Χώρα Σφακίων

Ακόμη ένα σκάφος με μετανάστες εντοπίστηκε στη Γαύδο, νωρίς το πρωί του Σαββάτου και συγκεκριμένα στην παραλία της Τρυπητής. Το Λιμενικό Σώμα έσπευσε για να διασώσει και αυτή την ο...

Ινστιτούτο Παστέρ για ιλαρά: Ανοδική η τάση της -Τα στοιχεία για την Ελλάδα, πότε γίνονται τα εμβόλια

Την έντονη ανησυχία τους για την απότομη και γρήγορη αύξηση των κρουσμάτων ιλαράς εξέφρασαν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC)...

Φόρτωση άρθρων...