Κυριακή
04 Ιουνίου 2023

«Κιβωτός του Κόσμου»: Η πρεσβυτέρα άδειασε τραπεζική θυρίδα πριν από δύο ημέρες (Video)

Συνέχεια στην αποκάλυψη της εφημερίδας «Τα ΝΕΑ», ότι πρώην στέλεχος της «Κιβωτού του Κόσμου» μετέβη με απόλυτη μυστικότητα σε τράπεζα, στο κέντρο της Αθήνας, και άδειασε τραπεζική θυρίδα, έδωσε απόψε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega.

Το πρόσωπο που άδειασε τη θυρίδα είναι η πρεσβυτέρα, Σταματία Γεωργαντή, σύμφωνα με την εκπομπή Live News. 

Πολλά ερωτήματα δημιουργεί η αποκάλυψη του αστυνομικού συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλου, σχετικά με την πρεσβυτέρα, η οποία πριν από δύο ημέρες άδειασε όλο το περιεχόμενο τραπεζικής θυρίδας.

Ερωτήματα και προβληματισμό δημιουργεί η κίνηση της πρεσβυτέρας να αδειάσει θυρίδα που είχε στην κατοχή της μαζί με τον πατέρα Αντώνιο.

Όπως αποκάλυψε στο MEGA ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, η πρεσβυτέρα πριν από δύο ημέρες επισκέφτηκε υποκατάστημα κεντρικής τράπεζας της Αθήνας και άδειασε όλο το περιεχόμενο τραπεζικής θυρίδας, την ώρα που είχαν ξεκινήσει οι οικονομικοί έλεγχοι στις δομές της «Κιβωτού του Κόσμου» και είχε αλλάξει και το διοικητικό συμβούλιο.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, η πρεσβυτέρα επικοινώνησε με άλλη τράπεζα προκειμένου να δηλώσει την επιθυμία της να ανοίξει άλλη θυρίδα, γεγονός που υποδηλώνει πως υπάρχει μία συγκροτημένη προσπάθεια να εξαϋλωθούν τα ίχνη από διακίνηση χρηματικών ποσών ή άλλων αγαθών που είχαν δοθεί στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ζέτα Μακρυπούλια: «Έξαλλη» με γνωστή αεροπορική εταιρία – «Η αγένεια έχει και τα όριά της» - Τι απαντά η εταιρεία

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια ετοιμαζόταν να ταξιδέψει στη Σάμο, όταν τελικά «έχασε» την πτήση της στο αεροδρόμιο. Όπως λέει σε βίντεο που δημοσίευσε, αναφέρει τι ακριβώς ...

Φόρτωση άρθρων...