Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

«Κιβωτός του Κόσμου»: Η πρεσβυτέρα άδειασε τραπεζική θυρίδα πριν από δύο ημέρες (Video)

Συνέχεια στην αποκάλυψη της εφημερίδας «Τα ΝΕΑ», ότι πρώην στέλεχος της «Κιβωτού του Κόσμου» μετέβη με απόλυτη μυστικότητα σε τράπεζα, στο κέντρο της Αθήνας, και άδειασε τραπεζική θυρίδα, έδωσε απόψε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega.

Το πρόσωπο που άδειασε τη θυρίδα είναι η πρεσβυτέρα, Σταματία Γεωργαντή, σύμφωνα με την εκπομπή Live News. 

Πολλά ερωτήματα δημιουργεί η αποκάλυψη του αστυνομικού συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλου, σχετικά με την πρεσβυτέρα, η οποία πριν από δύο ημέρες άδειασε όλο το περιεχόμενο τραπεζικής θυρίδας.

Ερωτήματα και προβληματισμό δημιουργεί η κίνηση της πρεσβυτέρας να αδειάσει θυρίδα που είχε στην κατοχή της μαζί με τον πατέρα Αντώνιο.

Όπως αποκάλυψε στο MEGA ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, η πρεσβυτέρα πριν από δύο ημέρες επισκέφτηκε υποκατάστημα κεντρικής τράπεζας της Αθήνας και άδειασε όλο το περιεχόμενο τραπεζικής θυρίδας, την ώρα που είχαν ξεκινήσει οι οικονομικοί έλεγχοι στις δομές της «Κιβωτού του Κόσμου» και είχε αλλάξει και το διοικητικό συμβούλιο.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, η πρεσβυτέρα επικοινώνησε με άλλη τράπεζα προκειμένου να δηλώσει την επιθυμία της να ανοίξει άλλη θυρίδα, γεγονός που υποδηλώνει πως υπάρχει μία συγκροτημένη προσπάθεια να εξαϋλωθούν τα ίχνη από διακίνηση χρηματικών ποσών ή άλλων αγαθών που είχαν δοθεί στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Ένοχοι οι ιδιοκτήτες γηροκομείου μετά τον θάνατο 66χρονου τετραπληγικού από φωτιά

Καταδικάστηκαν οι ιδιοκτήτες ενός κέντρου φροντίδας ηλικιωμένων στη Θεσσαλονίκη έπειτα από περιστατικό στο οποίο ξέσπασε φωτιά και έχασε τη ζωή του ένας 66χρονος που φιλοξενούνταν ...

Μπακογιάννης για Διπλή Ανάπλαση: Ο Δήμαρχος παραλαμβάνει ένα έργο υπερώριμο, στρωμένο με εξαφαλισμένες χρηματοδοτήσεις 230 εκατ. ευρώ

Καθαρές και άμεσες απαντήσεις στα θέματα που εγείρει ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, σχετικά με το έργο της Διπλής Ανάπλασης, έδωσε κατά τη διάρκεια του χθεσινού Δημοτικού Συμβου...

Φόρτωση άρθρων...