Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Μπόρις Κλέιμαν: «Αβάσιμες και ψευδείς οι κατηγορίες εις βάρος μου»

Λίγες ώρες αφότου αφέθηκε ελεύθερος έπειτα από την καταγγελία 17χρονης από το Βέλγιο πως την βίασε σε μπαρ στο Κολωνάκι, ο Μπόρις Κλέιμαν, τοποθετήθηκε για πρώτη φορά δημόσια.

Με ανάρτησή του στο Instagram, ο Ισραηλινός τερματοφύλακας υποστηρίζει πως οι κατηγορίες εις βάρος του είναι ψευδείς και πως έχει συνεργαστεί απόλυτα με τις Ελληνικές Αρχές για να έρθει η αλήθεια στο φως.

Η ανάρτησή του Μπόρις Κλέιμαν έχει ως εξής:

«Οι κατηγορίες που έχουν διατυπωθεί σε βάρος μου είναι εντελώς ψευδείς και αβάσιμες. Έχω συνεργαστεί πλήρως με τις ελληνικές Αρχές και είμαι βέβαιος ότι η επιμελής εργασία τους θα φέρει την αλήθεια στο φως.

Ζητώ ευγενικά από τα μέσα ενημέρωσης να είναι προσεκτικά στις αναφορές τους και να αποφύγουν να βλάψουν περαιτέρω τη φήμη μου και να αυξήσουν τον πόνο που έχει προκληθεί στα μικρά παιδιά μου και στην αγαπημένη μου σύζυγο. Σε όλη μου τη ζωή ως επαγγελματίας αθλητής, γιος, πατέρας και σύζυγος, έχω σεβαστεί κάθε συνάνθρωπο και ιδιαίτερα κάθε γυναίκα σε όλο τον κόσμο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boris Kleyman (@boris_kl)

Σύζυγος Κλέιμαν: «Είμαι 100% σίγουρη πως είναι αθώος»

Σίγουρη για την αθωότητα του Μπόρις Κλέιμαν είναι η σύζυγος του, Λία.

Μιλώντας στο ισραηλινό Μέσο, Sport5, για την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού σε βάρος 17χρονης από το Βέλγιο, εμφανίστηκε βέβαιη πως θα αποδειχθεί η αθωότητα του άντρα της.

«Είμαι 100% σίγουρη πως ο Μπόρις είναι αθώος από κάθε έγκλημα», δήλωσε η σύζυγος του πρώην τερματοφύλακα του Βόλου και μητέρα των τριών παιδιών του.

Επίσης, σύμφωνα με το δημοσίευμα τη Μεγάλη Τετάρτη ο Μπόρις Κλέιμαν επικοινώνησε με τη Λίαν και της είπε: «Υπάρχει μόνο μία αλήθεια. Δεν έκανα όσα μου “χρεώνουν”».
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Έρημη πόλη η Αθήνα – Άδειασαν οι δρόμοι

Άδεια πόλη είναι η Αθήνα λόγω των διακοπών του Πάσχα. Πολλοί κάτοικοι έφυγαν για αυτές τις εορταστικές ημέρες στην επαρχία, με αποτέλεσμα οι δρόμοι σήμερα να είναι άδειοι. Στην ...

Φόρτωση άρθρων...