Δευτέρα
06 Φεβρουαρίου 2023

Κλειστός ο σταθμός μετρό «Πανεπιστήμιο» από τις 09:00 το πρωί της Τρίτης

Ελλάδα

Κλειστός θα είναι αύριο Τρίτη (6.12.2022) ο σταθμός της Γραμμής 2 του Μετρό «Πανεπιστήμιο», από τις 09:00 το πρωί, με εντολή της ΕΛΑΣ.

Οι συρμοί θα διέρχονται από τον σταθμό του Μετρό «Πανεπιστήμιο» χωρίς να πραγματοποιούν στάση. Υπενθυμίζεται ότι αύριο συμπληρώνονται 14 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια.

Έχουν εξαγγελθεί συγκεντρώσεις στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου, στις 12:00 το μεσημέρι των μαθητών και διαφόρων συλλογικοτήτων στις 18:00 το απόγευμα, ενώ θα ακολουθήσουν πορείες στη Βουλή.

Παράλληλα, έχουν προγραμματιστεί και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Από τη διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...