Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Τραγωδία στις Σέρρες: Νεκρό ένα παιδί από έκρηξη στο λεβητοστάσιο σχολείου (Photos)

Ακόμη δύο παιδιά τραυματίστηκαν. Η έκρηξη έγινε στο λεβητοστάσιο του 9ου δημοτικού σχολείου των Σερρών. Η πόρτα εκσφενδονίστηκε σε απόσταση 30 μέτρων και χτύπησε το παιδί. H Αστυνομία έχει αποκλείσει τον χώρο.

Τραγωδία εκτυλίχτηκε στις Σέρρες, όπου ένα παιδί έχασε τη ζωή του από έκρηξη στο λεβητοστάσιου του 9ου δημοτικού σχολείου.

Από την έκρηξη δύο παιδιά, ηλικίας 6 και 9 ετών, τραυματίστηκαν ελαφρά, ενώ ένα άλλο είχε εντοπιστεί στο χώρο χωρίς τις αισθήσεις του, το οποίο έχασε τη ζωή του.

Η έκρηξη σημειώθηκε από άγνωστους μέχρις στιγμής λόγους στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών. Άμεσα έφτασε στο σημείο κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο και παρέλαβε τα δύο ελαφρά τραυματισμένα παιδιά και μεταφέρθηκαν στο γενικό νοσοκομείο της πόλης. H Αστυνομία έχει αποκλείσει τον χώρο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί που έχασε τη ζωή του είναι το μεγαλύτερο σε ηλικία, ενώ τα άλλα δυο ήταν μαθητές της 1ης τάξης και της 4ης δημοτικού. Το άτυχο παιδί ήταν μαθητής της 6ης δημοτικού.

Η πόρτα εκσφενδονίστηκε σε απόσταση 30 μέτρων και χτύπησε το παιδί

Σύμφωνα με πληροφορίες, το λεβητοστάσιο βρίσκεται σε ισόγειο χώρο. Λόγω του ωστικού κύματος από την έκρηξη, που σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εκσφενδονίστηκε η πόρτα του λεβητοστασίου με αποτέλεσμα να χτυπήσει ένα παιδί που βρισκόταν σε απόσταση 30 μέτρων.

Το παιδί εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ ακόμη δύο μικρά παιδιά τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν όλα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Την ώρα της έκρηξης τα παιδιά βρίσκονταν στο προαύλιο του σχολείου, καθώς γινόταν διάλειμμα.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δυνάμεις της πυροσβεστικής, της αστυνομίας και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, καθώς επίσης και ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Σερρών Γιάννης Δεσποτίδης, αλλά και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Σερρών Γιάννης Καραβασίλης.

Στο σημείο βρίσκονται και γονείς μαθητών, οι οποίοι είναι τρομοκρατημένοι.

Σέρρες: Έκρηξη σε δημοτικό σχολείο
Σέρρες: Έκρηξη σε δημοτικό σχολείο - Ένα παιδί χωρίς τις αισθήσεις του και δύο τραυματισμένα
 Έκρηξη σε σχολείο στις Σέρρες
 Έκρηξη σε σχολείο στις Σέρρες

 

 Έκρηξη σε σχολείο στις Σέρρες

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πληρωμές με κάρτα στα λεωφορεία express του αεροδρομίου - Μέχρι τέλος του έτους σε Μετρό, Τραμ και τρόλεϊ

Ξεκίνησε την Τετάρτη η πιλοτική εφαρμογή του συστήματος ανέπαφων πληρωμών με τραπεζική κάρτα και ψηφιακό πορτοφόλι, μέσω των ενεργοποιημένων συσκευών (smartphone, smartwatch) στα λ...

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την Τετάρτη 1 Μαΐου

Δεμένα θα είναι την 1η Μαΐου τα πλοία στα λιμάνια λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) στην πανελλαδική – πανεργατική 24ωρη απεργία που προκήρυξε η Γενική...

Φόρτωση άρθρων...