Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Κωφάλαλος κηπουρός ήταν στο σπίτι της 50χρονης όταν την κατασπάραζαν τα σκυλιά

Ελλάδα

Μια τραγική λεπτομέρεια έρχεται να προστεθεί στη φρικτή υπόθεση με τη 50χρονη γυναίκα από τη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης, που έχασε τη ζωή της την Κυριακή όταν την κατασπάραξαν άγριοι σκύλοι.

Όπως δήλωσε ο κοινοτάρχης του χωριού Χρήστος Σαραμούρτης τη Δευτέρα στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, τη συγκεκριμένη στιγμή ένας κηπουρός που βρισκόταν στο κτήμα της άτυχης γυναίκας για αγροτικές εργασίες ήταν κατά πληροφορίες όπως είπε, κωφάλαλος, αντιμετώπιζε προβλήματα ακοής και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι εκείνη την ώρα λειτουργούσε αλυσοπρίονο που έκανε θόρυβο δεν μπόρεσε να ακούσει το τι συνέβαινε αλλά και τις κραυγές της γυναίκας.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, στο σπίτι βρίσκονταν και τα δύο παιδιά της οικογένειας, που κάλεσαν και το ασθενοφόρο.
Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο νεαρός άνδρας έκανε εργασίες, συγκεκριμένα μάζευε κλαδιά από το πρόσφατο κλάδεμα του κτήματος και τα τραβούσε δεμένα προς την έξοδο, την οποία άφησε ανοιχτή, με σκοπό να τα εναποθέσει απέναντι από το σπίτι για να τα περισυλλέξει η αρμόδια υπηρεσία.

Σχετικά με το τραγικό περιστατικό ο κοινοτάρχης του χωριού ανέφερε ότι άκουσε ότι ο ιδιοκτήτης των σκύλων υποστήριξε ότι τα ζώα έσκαψαν το χώμα κάτω από τη συρμάτινη περίφραξη και έτσι κατάφεραν να βγουν από την ιδιοκτησία του.
Σε ερώτηση αν είχε ξαναγίνει καταγγελία για τα εν λόγω σκυλιά, ενημέρωσε ότι δεν έχει γίνει κάποιο αίτημα προς την κοινότητα, ωστόσο περιέγραψε ένα περιστατικό όταν τεχνικό συνεργείο πραγματοποίησε αλλαγή λαμπτήρα δημοσίου φωτισμού. 

«Ήρθαμε τα συνεργεία του δήμου να την αλλάξουμε. Έτσι λοιπόν όταν αλλάζαμε τη λάμπα με τον γερανό και εγώ στο αυτοκίνητό μου, τρόμαξα. Τρία σκυλιά μού γάβγιζαν, βέβαια θεώρησα ότι είναι φύλακες και κάνουν έτσι γιατί εγώ πήγα στον χώρο τους. Ήταν μέσα όμως στον χώρο», ανέφερε ο κοινοτάρχης.

«Ήταν πρωτεργάτης, πρωτοπόρος σε συλλόγους, στην προσφορά, δεν έχω λόγια για αυτή τη γυναίκα που μόνο βοηθούσε, και όχι μόνο τον δήμο μας», είπε ο Χρήστος Σαραμούρτης.

Οι σκύλοι πλέον φυλάσσονται με μέριμνα της αρμόδιας Περιφερειακής Κτηνιατρικής Υπηρεσίας.
Σύμφωνα με το GRTimes, η 50χρονη, μητέρα δύο παιδιών, ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον υποψήφιο δήμαρχο Πέτρο Αταμιάν για τον δήμο του Ωραιοκάστρου, στις περασμένες εκλογές.

Ήταν μια ιδιαίτερα δραστήρια γυναίκα που είχε δραστηριοποιηθεί στο επιχειρείν, ενώ το 2008 οργάνωσε τον σύλλογο «Συνυπάρχω», Σύλλογο Εθελοντών Ωραιοκάστρου στον οποίο παρέμεινε ως εθελόντρια.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη Εβδομάδα με νέο «κύμα» αφρικανικής σκόνης και μπόρες – Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα από τη Δευτέρα 29 Απριλίου και πολλοί αγωνιούν για τον καιρό θα ταξιδέψουν αυτές τις μέρες, αλλά και με τι καιρό θα ψήσουν το Πάσχα. Ο μετεωρολόγος, Τάσ...

Φόρτωση άρθρων...