Τρίτη
16 Απριλίου 2024

Κολωνός: Αυτό είναι το airbnb που αναγνώρισε η 12χρονη (Video)

Ελλάδα

Το δωμάτιο Airbnb όπου ο Ηλίας Μίχος εξέδιδε την 12χρονη από τον Κολωνό αναγνώρισε στην τέταρτη και τελευταία της κατάθεση η ανήλικη.

Ο 53χρονος φέρεται να οδηγούσε την 12χρονη σε αυτό το δωμάτιο, που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και την εξέδιδε, σε παιδοβιαστές που είχαν φροντίσει να κλείσουν «ραντεβού» έναντι 50 έως ακόμα και 100 ευρώ, για να κακοποιήσουν σεξουαλικά το ανήλικο κορίτσι. 

Το δωμάτιο Airbnb βρίσκεται ένα 6όροφο κτίριο, του οποίου η εξώπορτα ξεκλειδώνει με κωδικό. 

Ο 53χρονος βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση, είχε κάθε φορά το κατάλληλο κλειδί από το διαμέρισμα που είχε κλείσει, για να ξεκλειδώσει και να ξεκινήσει το ίδιο άρρωστο έργο. 

Ο βιασμός της 12χρονης που εμπορευόταν και όπως έχει παραδεχτεί από την πρώτη στιγμή, κακοποιούσε κάθε φορά, πρώτα εκείνος.

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Live News η ανήλικη αναγνώρισε ανεπιφύλακτα το δωμάτιο και είπε ότι τις νύχτες που πήγαινε σε αυτό, την περίμενε κάθε φορά ένας πελάτης, που είχε πληρώσει το αντίτιμο της κακοποίησης.

Οι τρεις τελευταίοι όροφοι νοικιάζονταν συνήθως σε ανυποψίαστες οικογένειες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στους τρεις πρώτους που ήταν και οι φθηνότεροι, υπήρχαν από δύο διαμερίσματα στον κάθε όροφο, με την 12χρονη να θυμάται και να περιγράφει τα όσα ζούσε από τη στιγμή που έφτανε. «Ανεβαίναμε από την είσοδο και μετά υπήρχε μια πόρτα. Ο Ηλίας Μίχος είχε ένα κλειδί και την ξεκλείδωνε. Σε εκείνο το δωμάτιο ερχόταν ένας άντρας κάθε φορά» αναφέρει στην κατάθεσή της η 12χρονη.

Η εξώπορτα ανοίγει με κωδικό που έδινε ο υπεύθυνος. Αμέσως μετά η 12χρονη μαζί με τον 53χρονο ανέβαιναν στο διαμέρισμα που είχε συμφωνηθεί. Σε αυτό που λίγο αργότερα έφτανε ο εκάστοτε παιδοβιαστής. Σύμφωνα με το MEGA, oι εικόνες και οι εφιαλτικές μνήμες έκαναν κατά διαστήματα την 12χρονη να διακόψει τις περιγραφές της, με λυγμούς. Η μικρή τόνισε στην τελευταία της κατάθεση, πως τώρα ξέρει πως μια σειρά από κακοί άνθρωποι, όπως ανέφερε, παγίδευσαν τόσο την ίδια όσο και τους ανθρώπους που την αγαπούσαν και την φρόντιζαν πραγματικά.

Εκτός από το Airbnb στο κέντρο της Αθήνας, η μικρή αναγνώρισε και έναν οίκο ανοχής κοντά στην Ιερά Οδό. Σε αυτόν τα πράγματα ήταν ακόμα χειρότερα για την ίδια. «Θυμάμαι πως έμπαινα από μια γκρι πόρτα. Εκεί μέσα έρχονταν πολλοί άντρες που είχαν κλείσει ραντεβού» λέει στην κατάθεσή της η 12χρονη. Όπως έχει αναφέρει το παιδί από την πρώτη του κατάθεση, μέσα στον οίκο ανοχής είχε τύχει να κακοποιηθεί ακόμα και από πέντε άντρες σε διάστημα μισής ώρας.

Τα λόγια της 12χρονης στην παιδοψυχολόγο αποτύπωναν ένα μέρος μόνο του εφιάλτη της:

«Ο Ηλίας με πήγαινε σε ένα γκρι κτίριο διώροφο. Εμείς πηγαίναμε στο δεύτερο όροφο. Χτύπαγε ο Ηλίας ένα κουδούνι. Από κάτω. Ανεβαίναμε και μας άνοιγαν και ήταν εκεί στην πόρτα ένας κύριος γύρω στα 30. Πρώτα έμπαινα στο δωμάτιο με τον Ηλία και όταν τελείωνα εγώ περίμενα στο δωμάτιο και μια φορά όταν ήμασταν μόνοι μας και ήταν μόνο εγώ ο Ηλίας κι αυτός, τον άκουσα να λέει “τι κάνεις ρε; αυτή είναι μικρή θα μπλέξουμε;”».

Η 12χρονη ήταν κλεισμένη σε ένα δωμάτιο μέχρι να ολοκληρωθούν τα ραντεβού που είχε κανονίσει ο 53χρονος βασικός κατηγορούμενος.

Ο διάλογος της παιδοψυχολόγου με την 12χρονη:

Παιδοψυχολόγος: Όταν λοιπόν τελείωνε η επαφή με τον Ηλία, τι συνέβαινε;

12χρονη: Περίμενα εγώ στο δωμάτιο και ερχόταν ένας άλλος.\

Παιδοψυχολόγος: Τον οποίο τον είχες δει εσύ ή τον έβλεπες έτσι όπως έμπαινε μέσα;

12χρονη: Όχι, τον έβλεπα έτσι όπως έμπαινε μέσα.

Παιδοψυχολόγος: Και ερχόσουν σε επαφή με αυτόν; Μετά με άλλον και με άλλον, δηλαδή υπήρχαν άνθρωποι που την φορά που πήγαινες εκεί είχες επαφές με πολλούς άντρες;

12χρονη: Ναι. Εκεί μέχρι πέντε.

Παιδοψυχολόγος: Μέχρι πέντε τη φορά που πήγαινες, αυτοί οι άντρες πληρώνανε;

12χρονη: Δεν ξέρω

Παιδοψυχολόγος: Δεν πλήρωνε κάποιος κάτι σε σένα;

12χρονη: Σε μένα δεν έδιναν τίποτα.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ενέδρα από ανήλικους ληστές σε μαθητή στο Αίγιο

Το γεγονός ότι η πλατεία των Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο ήταν γεμάτη κόσμο, μέρα-μεσημέρι της Κυριακής, δεν εμπόδισε τρεις θρασύτατους ανήλικους να περικυκλώσουν ένα επίσης ανήλικο πα...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Τρίτη 16 Απριλίου, γιορτάζουν οι: Γαληνός, Γαλήνη Νίκη Καλλίς, Κάλλι, Καλίς, Κάλι, Καλλίδα, ΚαλλίαΚαλίδα, Καλία Χιονία, Χιονούλα, Χιονίτσα, Χιονάτη

Φόρτωση άρθρων...