Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Κολωνός: Δύο προφυλακίσεις για τον βιασμό της 12χρονης

Ελλάδα

Δεύτερη προφυλάκιση αποφάσισαν αργά το μεσημέρι ανακρίτρια και εισαγγελέας που χειρίζονται την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό. 

Έπειτα από την απολογία του προφυλακίστηκε ένας 27χρονος άνδρας τον έχει κατονομάσει το κορίτσι στην κατάθεση του. Νωρίτερα, είχε οδηγηθεί στις φυλακές ένας ακόμη κατηγορούμενος οικογενειακός φίλος της οικογένειας της 12χρονης. Ένας ακόμα κατηγορούμενος, 40χρονος έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη.

Νωρίτερα, τον δρόμο για τη φυλακή πήρε το μεσημέρι της Τετάρτης μετά την απολογία του στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό ένας ακόμη κατηγορούμενος, τον οποίο η ανήλικη είχε αναγνωρίσει ως κακοποιητή της στην τελευταία κατάθεση που έδωσε στις αρχές.

Πρόκειται για γείτονα και οικογενειακό φίλο της οικογένειας του παιδιού, ο οποίος αρνήθηκε την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής. Χθες είχαν κριθεί προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες τους στην αρμόδια ανακρίτρια δύο ακόμη άνδρες που κατηγορούνται για γενετήσιες πράξεις με την 12χρονη από τον Κολωνό.

Πληροφορίες αναφέρουν πως σε συμπληρωματική απολογία κλήθηκε και ο βασικός κατηγορούμενος για βιασμό και μαστροπεία σε βάρος του παιδιού Ηλίας Μίχος ο οποίος είναι προφυλακισμένος από τον περασμένο Οκτώβριο. Οι δυο κατηγορούμενοι που προφυλακίστηκαν την Τρίτη είχαν λάβει κλήσεις σε απολογία από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση όπως και τέσσερα ακόμη πρόσωπα.

Οι κλήσεις εστάλησαν μετά την τελευταία κατάθεση που έδωσε το κοριτσάκι στις Αρχές, αναγνωρίζοντάς τους ως κακοποιητές του. Μεταξύ των έξι είναι και ο διαιτητής-οδοντοτεχνίτης, ο οποίος έχει λάβει προθεσμία για την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου, γιορτάζουν οι: Αχιλλέας, Αχιλλεύς, Αχίλλιος, Αχίλλειος Δούκας, Δούκισσα, Δουκίτσα Βαλεντίνη, Βαλεντίνα, Ντίνα Ελισάβετ, Ελίζα, Λίζα, Ζέτα,...

Φόρτωση άρθρων...