Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Κολωνός: Έκρηξη σε κατάστημα – Καταστράφηκε ολοσχερώς (Video)

Μία ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα στην οδό Ηρούς στον Κολωνό σε κατάστημα το οποίο κάνει διανομή καπνικών ειδών.

Η έκρηξη ήταν τόσο σφοδρή που ακούστηκε μέχρι και την περιοχή των Εξαρχείων, καθώς και στη λεωφόρο Αλεξάνδρας στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ). 

Παράλληλα, σε ακτίνα 100 μέτρων έχουν σπάσει τζάμια σε πολλές πολυκατοικίες, ενώ έχουν γίνει καταστροφές σε αυτοκίνητα.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή και το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών διενεργεί έρευνα για να αποσαφηνιστούν τα αίτια της έκρηξης.

Το κατάστημα καπνικών έχει καταστραφεί ολοσχερώς, ενώ γύρω από αυτό όλα τα τζάμια από άλλα μαγαζιά έχουν επίσης καταστραφεί. Σε απόσταση 100 μέτρων λόγω του ωστικού κύματος έχουν σπάσει υαλοπίνακες.

Οι διαχειριστές και ιδιοκτήτες των πολυκατοικιών έχουν έσπευσαν να σπάσουν τα τζάμια και να τα απομακρύνουν προκειμένου να μην δημιουργηθεί κάποιο ατύχημα.

Η σφοδρότητα της έκρηξης δείχνει ότι δεν πρόκειται για κάποιον εμπρησμό με ένα απλό γκαζάκι γι’ αυτό και στο σημείο έχει σπεύσει  Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της ελληνικής αστυνομία. Ακόμα, πυρκαγιά δεν υπήρξε όπως ενημέρωσε η Πυροσβεστική.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Καιρός: Με ισχυρούς ανέμους, ζέστη και βροχές η Μεγάλη Εβδομάδα – Πώς θα κάνουμε Ανάσταση και Πάσχα

Ισχυροί άνεμοι έως 8 μποφόρ αναμένονται σήμερα Μεγάλη Τρίτη (30.4.2024), γεγονός που θα προκαλέσει προβλήματα στις θαλάσσιες μετακινήσεις. Ωστόσο, σε γενικές γραμμές ο καιρός θα εί...

Φόρτωση άρθρων...