Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Δολοφονία στο Μαρούσι: Σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα αντιμετώπιζε η 17χρονη που μαχαίρωσε την 22χρονη

Ένας καβγάς ανάμεσα σε δύο κορίτσια ηλικίας 22 και 17 ετών, έληξε με την ανήλικη να τραβάει μαχαίρι και να δολοφονεί τη φίλη της 

Ελλάδα

Λόγοι αντιζηλίας φαίνεται ότι κρύβονται πίσω από τα κίνητρα που πυροδότησαν το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Μαρούσι.

Η δράστις, παιδί γνωστής οικογενείας της περιοχής και κόρη γιατρού,  φιλοξενούσε τη φίλης της με την οποία ηταν στενά δεμένες και, κάτω από συνθήκες που δεν εχουν διευκρινιστεί, αρπάζοντας ένα μαχαίρι και καρφώνοντάς το στο λαιμό της 22χρονης, έφθασε στο έγκλημα.

Στις 6:20 το απόγευμα,  η γιαγιά του θύματος, τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και ενημέρωσε για την τραγωδία. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που έφθασαν στο σημείο συνέλαβαν την ανήλικη δολοφόνο και την οδήγησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.

Οι γονείς της συλληφθείσας είπαν στους αστυνομικούς για τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το παιδί τους και τη φαρμακευτική αγωγή που ελάμβανε.

Αυτό που μένει είναι να πέσει «φως» στις συνθήκες που στήθηκε το σκηνικό του θανάτου και να διευκρινιστεί τι ήταν αυτό που όπλισε το χέρι της μαθήτριας μέσα στο διαμέρισμα της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου.

«Την 17χρονη και την οικογένειά της τη γνωρίζουμε κάλα, οι γονείς της είναι εξαίρετοι άνθρωποι», τόνισε γειτόνισσα. Και πρόσθεσε ότι η ανήλικη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα: «Η νεαρά αντιμετώπιζε κάποια ψυχικά προβλήματα. Ήταν μία οικογένεια υπεράνω κάθε υποψίας. Δεν υπήρχαν ποτέ τσακωμοί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πληρωμές με κάρτα στα λεωφορεία express του αεροδρομίου - Μέχρι τέλος του έτους σε Μετρό, Τραμ και τρόλεϊ

Ξεκίνησε την Τετάρτη η πιλοτική εφαρμογή του συστήματος ανέπαφων πληρωμών με τραπεζική κάρτα και ψηφιακό πορτοφόλι, μέσω των ενεργοποιημένων συσκευών (smartphone, smartwatch) στα λ...

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη – Έπεσε πάνω σε περιπολικό για να αποφύγει τον έλεγχο

Επεισοδιακά εξελίχθηκε καταδίωξη αυτοκινήτου που οδηγούσε 46χρονος στη Θεσσαλονίκη. Στην προσπάθειά του να διαφύγει δεν δίστασε να πέσει πάνω σε περιπολικό της Αστυνομίας, χωρίς πά...

Συναγερμός στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» – Αεροσκάφος Boeing 737 πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς ένα αεροσκάφος τύπου Boeing 737 πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση. Πρόκειται για αεροσκάφος της ετ...

Φόρτωση άρθρων...