Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Κολωνός: Έρχονται οκτώ νέες συλλήψεις - «Γρίφος» ο ρόλος της μητέρας της 12χρονης

Ελλάδα

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό. Οι Αρχές ετοιμάζονται για οκτώ νέα εντάλματα σύλληψης, τα οποία αφορούν άνδρες που κακοποίησαν σεξουαλικά το παιδί.

Μόλις έρθει το εκδοθούν τα εντάλματα, οι άνθρωποι αυτοί αναμένεται να βρεθούν με χειροπέδες, κάτι που αναμένεται να συμβεί πιθανότατα μέσα στην επόμενη εβδομάδα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις ολοκληρωθούν οι ταυτοποιήσεις αυτές, αναμένεται να καταθέσει ξανά το κορίτσι.

Ο ρόλος της μητέρας

Την ίδια ώρα, «γρίφο» συνεχίζει να αποτελεί ο ρόλος της μητέρας της 12χρονης στην υπόθεση. Πάντως, η ίδια συνεχίζει, να αρνείται κάθε κατηγορία περί μαστροπείας, ωστόσο φαίνεται πως υπάρχουν ορισμένα στοιχεία που την «καίνε». Η 12χρονη που έζησε την φρίκη στον Κολωνό, μέχρι στιγμής δεν έχει κατηγορήσει την μητέρα της για την υπόθεση.

Ωστόσο, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, υπάρχουν εννέα πρόσωπα που φέρονται να έχουν δώσει χρήματα στη μητέρα. Ανάμεσα στα οποία συμπεριλαμβάνονται και ο Γιάννης Σοφιανίδης, αλλά και ο 33χρονος υπάλληλος φαρμακαποθήκης.

«Εξώθησε την κόρη της στην πορνεία σε εννέα πελάτες. Ήταν συνδιαχειρίστρια στο Blindchat, μέσω του οποίου εξωθείτο στην πορνεία η 12χρονη» αναφέρεται στο σκεπτικό της ανακρίτριας στο οποίο στηρίχθηκε η προφυλάκιση της 37χρονης.

Παράλληλα, κάποια στιγμή εμφανίζεται να λειτουργεί ο λογαριασμός της 12χρονης στο chat μέσω σταθερού IP που βρίσκεται στο σπίτι της οικογένειας, ενώ υπάρχουν 8-9 αναφορές της 12χρονης προς τους συνομιλητές στο chat να βάλουν «τα χρήματα στο λογαριασμό της μαμάς της».

Η λίστα της φρίκης

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με την «Real News», οι άνθρωποι που έστειλαν τουλάχιστον ένα μήνυμα είναι στην πλειοψηφία τους κάτω των 45 ετών. Ωστόσο, ανάμεσα τους υπάρχουν άτομα ηλικίας 60 ετών, ενώ οι νεότεροι είναι 20 ετών.

Η αστυνομία γνωρίζει πλέον την ηλεκτρονική ταυτότητα των υπολογιστών ή άλλων συσκευών (IP) και των 212 χρηστών της εφαρμογής. Παράλληλα, έχουν τα e-mails, και τα ψευδώνυμα (usernames) που χρησιμοποιούσαν, ενώ πέντε χρήστες είχαν καταχωρημένο και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου τους.

Όπως προκύπτει από τα προφίλ που είχαν στην εφαρμογή, δήλωναν μηχανικοί, σεφ, επιχειρηματίες, εργαζόμενοι σε ΜΜΕ και δικηγόροι. Οι περισσότεροι, όταν αντιλήφθηκαν ότι μιλούσαν με κορίτσι 12 ετών, διέκοψαν τις συνομιλίες, αλλά η Αστυνομία έχει στη λίστα της και αυτούς που δεν διέκοψαν αλλά αντάλλαξαν αριθμό τηλεφώνου, επικοινώνησαν μέσω viber ή what’sApp και πήγαν στο ραντεβού με την ανήλικη.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νατσιός: «Μια Κυβέρνηση που δεν αφουγκράζεται τα θέλω του λαού της είναι καταδικασμένη»

«Είναι απερίγραπτη η διαστρέβλωση της αλήθειας», υποστήριξε στην αρχή της ομιλίας του στη Βουλή ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός. «Αλήθεια είναι η αλήθεια που συμφέρει εσά...

Στίγκας: Υπάρχουν νεκροί που πρέπει να δικαιωθούν – Ναι στην Πρόταση Δυσπιστίας

Οι Σπαρτιάτες θα υπερψηφίσουν την Πρόταση Δυσπιστίας που κατέθεσαν τα κόμματα της Κεντροαριστεράς ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο Βασίλης Στίγκας. Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών κατ...

Βελόπουλος για ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτικό λάθος η πρόταση δυσπιστίας – Συσπειρώσατε την Ν.Δ.

Αιχμές κατά της Kυβέρνησης, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε στην ομιλία του στην Βουλή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. Για τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότ...

Φόρτωση άρθρων...