Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Κολωνός: Φως στο μυστήριο με τον πυροβολισμό γυναίκας - Δράστης ο σύζυγος, πλούσια η εγκληματική δράση του

Ελλάδα

Φως στο μυστήριο που σκέπαζε τον σοβαρό τραυματισμό μίας γυναίκας από πυροβολισμό την περασμένη Δευτέρα (5/2) κατάφεραν να ρίξουν οι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το άτομο που την πυροβόλησε και την τραυμάτισε σοβαρά είναι ο ίδιος της ο σύζυγος ο οποίος, σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., φέρεται να συνδέεται με τη διαβόητη συμμορία «Lions».

Η ιστορία άρχισε να ξετυλίγεται το μεσημέρι της Δευτέρας (5/2) όταν η γυναίκα μεταφέρθηκε από τους δικούς της στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένη από πυροβολισμό στην κοιλιά.

Από το νοσοκομείο ενημερώθηκε η Αστυνομία με στελέχη της να διεξάγουν σχετική έρευνα καταλήγοντας στο συμπέρασμα πως η γυναίκα πυροβολήθηκε τελικά από την σύζυγό της. Το θύμα της επίθεσης νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο και βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση.

Ο σύζυγος της γυναίκας συνελήφθη και κατηγορείται ότι μαζί με ακόμη έναν άνδρα από την Αλβανία, ο οποίος επίσης συνελήφθη, αλλά και άλλα άτομα τα οποία δεν έχουν ταυτοποιηθεί, εμπλέκονται σε μία σειρά από βίαια περιστατικά.

Πιο συγκεκριμένα κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας τεσσάρων ανθρώπων καθώς και για πυροβολισμούς σε ένα νυχτερινό κατάστημα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη: Απόπειρα εμπρησμού με drone σε επιχείρηση στις Μαργαρίτες Ρεθύμνου

Μια απίστευτη απόπειρα εμπρησμού σε επιχείρηση ζωοτροφών στις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο ερευνούν οι αρχές. Ακόμα πιο απίστευτο είναι ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός «π...

Πυρκαγιές: Διαφορετικές εστίες στον Ασπρόπυργο – Κατάσβεση στους Δελφούς

Διαφορετικές εστίες πυρκαγιάς έχουν ξεσπάσει στη θέση Σοφό Ασπροπύργου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική αρχικά εκδηλώθηκαν τρεις εστίες πυρκαγιάς σε οικοπεδικούς χώρους στο Σοφό Ασπροπ...

Το ρομπότ Σοφία έκλεψε τις εντυπώσεις στο Ηράκλειο - Δέχτηκε... προξενιά και αποθέωσε την Κρητική κουζίνα

Τις εντυπώσεις και στο Ηράκλειο, όπου βρέθηκε για την 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής, έκλεψε το ρομπότ Σοφία. Από την πρώτη στιγμή της άφιξής της στο Κλειστό Γυμναστήριο στα Δύο Αοράκ...

Φόρτωση άρθρων...