Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Κολωνός: Σε δίκη 26 κατηγορούμενοι για την υπόθεση της 12χρονης

Ανάμεσα στους κατηγορούμενους που παραπέμπονται σε δίκη και η μητέρα της. Ο Ηλίας Μίχος, η μητέρα του κοριτσιού αλλά και ένα τρίτο πρόσωπο, που αποκαλείται «Μιχάλης», κατηγορούνται για μαστροπεία.

Την παραπομπή σε δίκη 26 κατηγορουμένων στην πρώτη δικογραφία για υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, που έπεσε θύμα μαστροπείας και βιασμού, εισηγείται στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ο αρμόδιος Εισαγγελέας.

Μεταξύ των ανθρώπων που παραπέμπονται σε δίκη είναι η μητέρα του παιδιού και ο Ηλίας Μίχος.

Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών, Γιώργος Νούλης, ζητά από τους δικαστές να παραπέμψουν σε δίκη όλους τους κατηγορούμενους που περιλαμβάνονται στην πρώτη δικογραφία που σχηματίστηκε για την σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση του παιδιού.

Στην πλειονότητα τους οι κατηγορούμενοι είναι αντιμέτωποι με κατηγορία για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής, ενώ οι Ηλίας Μίχος, η μητέρα του κοριτσιού αλλά και ένα τρίτο πρόσωπο, που αποκαλείται «Μιχάλης» κατηγορούνται για μαστροπεία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιώργος Νούλης αναφέρεται εκτενώς στην εξαιρετικά άσχημη οικονομική κατάσταση της πολυμελούς οικογένειας η οποία, όπως τονίζει, ήταν η αιτία για την σεξουαλική εκμετάλλευση του κοριτσιού από τον Ηλία Μίχο που επωφελήθηκε από την ανάγκη τους.

Τον τελικό λόγο για την παραπομπή ή μη των κατηγορουμένων θα έχει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών που θα αποφανθεί για την υπόθεση, το επόμενο διάστημα.

Για την υπόθεση της μαστροπείας σε βάρος του ανήλικου κοριτσιού είναι κατηγορούμενοι και στις δύο δικογραφίες 38 πρόσωπα, με τους 30 να έχουν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γιατί ο ουρανός είναι «μαύρος» τη Μεγάλη Παρασκευή – Υπάρχει επιστημονική εξήγηση, λέει ο Θοδωρής Κολυδάς

Συννεφιασμένος είναι ο καιρός της Μεγάλης Παρασκευής (3.5.2024) καθώς σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, σήμερα αναμένονται βροχές σε μεγάλο μέρος της χώρας. Ο καιρός τη Μεγάλη Πα...

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο Ηράκλειο επειδή ζευγάρι… τσακώθηκε με επιβάτες (βίντεο)

Μια πτήση της easyJet άλλαξε την πορεία της και έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Ηράκλειο εξαιτίας της ενοχλητικής και θορυβώδους συμπεριφοράς ενός ζευγαριού. Πιο συγκεκριμένα τ...

Φόρτωση άρθρων...