Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Κολωνός: «Σκάσε μωρή και δούλευε» φώναζε ο Μίχος στη 12χρονη

Ελλάδα

Νέες μαρτυρίες για τη συμπεριφορά του 53χρονου Ηλία Μίχου απέναντι στο 12χρονο κορίτσι στον Κολωνό φέρνει στο «φως» η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».

Ο γείτονας που μίλησε στην εκπομπή θυμάται χαρακτηριστικά μία ημέρα που βρισκόταν στο μαγαζί του 53χρονου και έβρισε τη 12χρονη, η οποία ωστόσο δεν φάνηκε να ξαφνιάζεται ή να δυσανασχετεί.

«Μια φορά μίλαγε μαζί μου και αυτός εκνευρίστηκε που δεν γινόταν η δουλειά και της είπε «σκάσε μωρή @@@ και δούλευε». Εκείνη δεν αντέδρασε και συνέχισε να φτιάχνει τα ράφια», είπε χαρακτηριστικά.

«Μία φορά που καθόμουν έξω από το μαγαζί τους είδα να μπαίνουν μαζί μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο ήταν φορτωμένο με πράγματα για παράδοση» αναφέρει.

Αποκαλύπτει την ίδια ώρα πως ο 53χρονος συνήθιζε να κάθεται και να παίζει με παιδιά και με τα αδέρφια της 12χρονης. Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για την ηλικία του ανηλίκου, ο γείτονας δηλώνει πως φαινόταν για παιδί 11 με 12 χρονών. Αναφορικά με τη μητέρα λέει πως την είχε δει μία φορά να συνομιλεί με τον κατηγορούμενο.

Ο 53χρονος ήταν του «φαίνεσθαι»

Στην εκπομπή μίλησε και μια γειτόνισσα που ανέφερε ότι «έπεσε από τα σύννεφα» με όσα αποκαλύφθηκαν για αυτόν, καθώς τον γνωρίζει εδώ και περίπου 30χρόνια από την γειτονιά.

Σχολίασε ότι ο Ηλίας Μίχος ήταν του «φαίνεσθαι» και ότι η γυναίκα του «είναι μία κυρία και ο γιος του πολύ έξυπνο και μορφωμένο παιδί».

Αναφορικά με την οικογένεια της 12χρονης περιέγραψε η γειτόνισσα ότι «ο πατέρας μπαινόβγαινε φυλακή» και αναρωτήθηκε «πώς γίνεται η μάνα να μην έβλεπε τίποτα;»

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...