Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Κολωνός: Στην απομόνωση η μητέρα της 12χρονης - Νέα εντάλματα σύλληψης τις επόμενες ώρες

Ελλάδα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που αφορούν την υπόθεση βιασμού 12χρονης στα Σεπόλια.

Η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού που βιαζόταν συστηματικά από παιδόφιλους, βρίσκεται εδώ και τρεις ημέρες προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ για την ώρα κρατείται σε απομόνωση, όπως προβλέπεται μετά από μεταγωγές λόγω Covid αλλά και για λόγους ασφαλείας.

Σημειώνεται ότι βρίσκεται στο ίδιο κελί που είχε παραμείνει για αρκετό χρονικό διάστημα η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεόρασης του Alpha, η γυναίκα που κατηγορείται για συνέργεια σε μαστροπεία σε βάρος της ανήλικης κόρης της επαναλαμβάνει πως δεν θα έκανε ποτέ κακό στην κόρη της, αλλά και πως της λείπουν τα παιδιά της. Η ίδια προαυλίζεται μόνη της και για λίγη ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Super Κατερίνα, η 37χρονη γυναίκα δεν έχει δεχθεί καμία επίσκεψη στις φυλακές, ενώ δηλώνει πως φοβάται για τη ζωή της, καθώς ακόμη κι από την απομόνωση μπορεί να ακούσει τις κραυγές και τις απειλές που ξεστομίζουν οι συγκρατούμενές της.

Η ίδια μάλιστα ζητά τηλεόραση για να μαθαίνει τι βγαίνει στη δημοσιότητα για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Ο μόνος τρόπος για να μαθαίνει τι συμβαίνει έξω είναι μέσω καρτοτηλεφώνου επικοινωνώντας με τους οικείους της.

Νέα εντάλματα σύλληψης τις επόμενες ώρες

Ακόμη και εντός της ημέρας αναμένονται νέα εντάλματα σύλληψης σε βάρος ατόμων που βίασαν ή εμπλέκονται στη σοκαριστική υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό. Οι ταυτοποιήσεις χρηστών της εφαρμογής Blind Chat, μέσα από τα οποία έκλειναν τα ραντεβού οι «πελάτες» της ανήλικης συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, με αστυνομικές πηγές να αναφέρουν πως έχουν φτάσει τις 70.

Σοβαρό προβληματισμό πάντως προκαλεί στην ΕΛ.ΑΣ η διάτρητη πλέον δικογραφία της υπόθεσης με αστυνομικούς που συμμετέχουν στην έρευνα να εκφράζουν ανησυχία πως θα χαθούν πολύτιμα στοιχεία για εμπλεκόμενα άτομα, καθώς με τη γνωστοποίηση των λεπτομερειών της υπόθεσης, θα προσπαθήσουν να εξαφανίσουν στοιχεία που τους εμπλέκουν στην υπόθεση.

Μόλις χθες (20/10) ένας 53χρονος εμφανίστηκε αυτοβούλως στην ΓΑΔΑ και ενημέρωσε τους αστυνομικούς του τμήματος προστασίας ανηλίκων πως το Ιούνιο είχε επαφή μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας γνωριμιών με άτομο που προσομοιάζει στην ανήλικη, ενώ ένας 54χρονος εμφανίστηκε για να πει στους αστυνομικούς πως δεν είχε επικοινωνία αλλά είχε χρησιμοποιήσει την επίμαχη εφαρμογή Blind Chat.

Σημειώνεται πως για τη φρικιαστική υπόθεση έχουν προφυλακιστεί πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων και η μητέρα της ανήλικης. Μάλιστα η 37χρονη εμφανίζεται ως συνδιαχειρίστρια στο chat και μαζί με τον Ηλία Μίχο, εξωθούσαν την ανήλικη στην πορνεία. Άγνωστη για την ώρα παραμένει η ποινική αντιμετώπιση του 36χρονου διοικητικού υπαλλήλου του νοσοκομείου «Μεταξάς» ο οποίος παραμένει σε κατ΄ οίκον περιορισμό αναμένοντας να μάθει αν θα προφυλακιστεί.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αττική Οδός: Κλείνουν οι έξοδοι Κάντζα και Κατεχάκη μέχρι το πρωί της Μεγάλης Τρίτης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν στην Αττική Οδό από το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας μέχρι το πρωί της Μεγάλης Τρίτης. Ειδικότερα: Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:0...

Μάτι: Πώς τα 111 χρόνια φυλάκισης έγιναν 5 εξαγοράσιμα – Ελεύθεροι μέχρι το Εφετείο οι καταδικασθέντες

Το δικαστήριο κατέληξε σε απόφαση και καταδίκασε έξι άτομα σε ποινές φυλάκισης. Ωστόσο, ιδιαίτερα έντονες ήταν οι αντιδράσεις των συγγενών των νεκρών, και όχι μόνο, καθώς οι καταδι...

Φόρτωση άρθρων...