Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Κολωνός: Συνελήφθη ο πατέρας για τη φωτιά σε διαμέρισμα (Photos)

Κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Πολύ σοβαρή η κατάσταση του 5χρονου, καθώς έχει πολυοργανική ανεπάρκεια.

Ελλάδα

Στη σύλληψη του πατέρα του 5χρονου αγοριού που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από φλεγόμενο σπίτι στον Κολωνό προχώρησε η Αστυνομία.

Στη σύλληψη του πατέρα του 5χρονου παιδιού που νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του «Αττικόν» σε πολύ σοβαρή κατάσταση προχώρησε η αστυνομία το πρωί της Δευτέρας λίγες ώρες μετά τη φωτιά στο διαμέρισμα της οδού Αλκυόνης στον Κολωνό.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο πατέρας του παιδιού κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας υποστηρίζει ότι η φωτιά μπορεί να ξεκίνησε από έναν αναπτήρα με τον οποίο έπαιζε στον καναπέ του σπιτιού το ένα από τα μεγαλύτερα αδέρφια του 5χρονου αγοριού ενώ οι αρχικές εκτιμήσεις μιλούσαν για φωτιά από μάτι της κουζίνας.

Σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση του παιδιού είναι «πολύ σοβαρή, απελπιστικά άσχημη, είναι διασωληνωμένο με πολυοργανική ανεπάρκεια». 

Ο πατέρας του 5χρονου, ο οποίος φέρεται να ήταν σε κατάσταση μέθης, αρχικά είπε στους πυροσβέστες ότι ήταν στην είσοδο του κτιρίου για να ξεκουραστεί από την εργασία τους στις ελιές αλλά στη συνέχεια τους είπε ότι ήταν στο διαμέρισμα και έβγαλε τα παιδιά ο ίδιος, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Μαζί με το 5χρονο παιδί στο διαμέρισμα της οδού Αλκυόνης βρίσκονταν τα δύο ανήλικα αδέλφια του ηλικίας 8 και 12 ετών, τα οποία κατάφεραν να βγουν από το διαμέρισμα, λίγο πριν φτάσουν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της πυρκαγιάς οι πυροσβέστες ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του, από το υπνοδωμάτιό του, το 5χρονο αγόρι.

Η πυρκαγιά τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο και στο σημείο επιχείρησαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Για τις στιγμές που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής στην οδό Αλκυόνης μίλησε ένοικος της πολυκατοικίας.

«Οι στιγμές ήταν τραγικές. Αρχικά μου μύρισε σαν καλώδιο. Βγήκα στο μπαλκόνι να δω τι γίνεται και είδα τον καπνό από το κάτω διαμέρισμα. Άρχισα να φωνάζω να βγουν έξω. Φώναζε ο άνθρωπος (σ.σ. ο πατέρας) "δεν μπορώ, δεν μπορώ βοήθεια. ειδοποιήσαμε την πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ γιατί είπε ότι ήταν τα δύο παιδάκια μέσα. Το ένα είπε ότι δεν το έβρισκε και το άλλο ήταν στο μπαλκόνι με τον πατέρα μαζί. Το τρίτο παιδί ήταν με τη μητέρα του», ανέφερε η γυναίκα.

Κολωνός: Συνελήφθη ο πατέρας για τη φωτιά σε διαμέρισμα
Κολωνός: Συνελήφθη ο πατέρας για τη φωτιά σε διαμέρισμα

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βελόπουλος για ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτικό λάθος η πρόταση δυσπιστίας – Συσπειρώσατε την Ν.Δ.

Αιχμές κατά της Kυβέρνησης, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε στην ομιλία του στην Βουλή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. Για τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότ...

ΕΟΔΥ: 4 θάνατοι σε μία εβδομάδα από κορωνοϊό, 13 διασωληνωμένοι – Ένας νεκρός από γρίπη

Τα στοιχεία για τον κορωνοϊό, τον ιό της γρίπης και τον RSV ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) στην εβδομαδιαία έκθεση Επιδημιολογικής Ε...

Νατσιός: «Μια Κυβέρνηση που δεν αφουγκράζεται τα θέλω του λαού της είναι καταδικασμένη»

«Είναι απερίγραπτη η διαστρέβλωση της αλήθειας», υποστήριξε στην αρχή της ομιλίας του στη Βουλή ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός. «Αλήθεια είναι η αλήθεια που συμφέρει εσά...

Φόρτωση άρθρων...