Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Κολωνός: Θέμα ωρών οι νέες συλλήψεις – «Κλειδί» η κατάθεση της 12χρονης (Video)

Το κορίτσι αναγνώρισε τουλάχιστον τρία νέα πρόσωπα, τρεις άνδρες που την κακοποίησαν σεξουαλικά. Ακόμη δύο άνδρες προσήλθαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ.

Ελλάδα

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις αυτή την εβδομάδα στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό με θύμα μία 12χρονη.

Τα όσα αποκάλυψε η 12χρονη στην τέταρτη κατάθεσή της για τα όσα βίωσε στα χέρια των βιαστών της σοκάρουν ακόμη και την ειδική παιδοψυχολόγο της Αστυνομίας.

Το κορίτσι αναγνώρισε κι άλλους

Νέο κύκλο συλλήψεων ανοίγει με τα όσα περιέγραψε στη νέα του κατάθεση το 12χρονο κορίτσι, παρουσία της ανακρίτριας που χειρίζεται τη σοκαριστική υπόθεση, της παιδοψυχολόγου και ενός αστυνομικού.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το παιδί αναγνώρισε τουλάχιστον τρία νέα πρόσωπα, τρεις άνδρες που την κακοποίησαν σεξουαλικά.

Πρόκειται για άνδρες ηλικίας από 30 έως 50 ετών. Τα ραντεβού της φρίκης έγιναν στην Αθήνα.

Νέος κύκλος συλλήψεων

Οι αστυνομικοί έδειξαν στο κορίτσι φωτογραφίες ανδρών για τους οποίους υπάρχουν στοιχεία ότι την εκμεταλλεύτηκαν έναντι αμοιβής.

Η νέα, πολύωρη κατάθεση του παιδιού έγινε σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα. Συχνά ξεσπούσε σε λυγμούς και συνέχιζε όταν ανακτούσε τις δυνάμεις του. Αν και είναι μόλις 12 ετών, είναι ξεκάθαρη στις απαντήσεις που δίνει.

Σε αυτό βοηθά και η πολύ καλή σχέση που φαίνεται πως έχει αναπτύξει όλο αυτό το διάστημα με την παιδοψυχολόγο και τους αστυνομικούς.

Ακόμη δύο άνδρες προσήλθαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ

Στο μεταξύ, ακόμη δύο άνδρες προσήλθαν αυτοβούλως στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ), στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας με θύμα την 12χρονη στον Κολωνό. 

Οι δύο άνδρες, ηλικίας 53 και 33 ετών δήλωσαν ότι είναι χρήστες διαδικτυακής εφαρμογής ωστόσο, όπως ανέφεραν, ποτέ δεν έχουν συνομιλήσει ή συναντηθεί με ανήλικη. Και οι δύο αφού έδωσαν κατάθεση, αποχώρησαν και ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για τη διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθαν αυτοβούλως στην ανωτέρω Υπηρεσία, σήμερα (2-11-2022), μεσημβρινές ώρες, δύο ημεδαποί ηλικίας 53 και 33 ετών αντίστοιχα.

Οι ανωτέρω ανέφεραν ότι είναι χρήστες διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, πλην όμως, ουδέποτε έχουν συνομιλήσει ή συναντηθεί με ανήλικο άτομο.

Οι ανωτέρω ημεδαποί, αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία, αλλά έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας – Τι να περιμένουμε τις επόμενες ημέρες

Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός, με βόρειους ανέμους το πρωί και βαθμιαία μεταβλητούς στα 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 12 και 25 βαθμών Κελσίου.

Πάτρα: Γνωστή διαφημίστρια σε ΜΜΕ η 48χρονη που έκανε βουτιά θανάτου με τον αυτοκίνητο της στο λιμάνι

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Πάτρας με την είδηση θανάτου 48χρονης που έπεσε με το αυτοκίνητό της βόρειο λιμάνι της πόλης και ανασύρθηκε νεκρή. Σύμφωνα με τα τοπικά μ...

Φόρτωση άρθρων...