Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Κολωνός: Τρεις φορές βίασε τη 12χρονη ο 43χρονος - Τι βρέθηκε στο σπίτι του

Ελλάδα

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό με θύμα τη 12χρονη.

Το πρωί οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων για να απολογηθεί ο τελευταίος από τους τέσσερις συλληφθέντες που είχε αναγνωρίσει η 12χρονη στην τελευταία της κατάθεση. 

Πρόκειται για έναν 43χρονο ηλεκτρολόγο πλοίων, ο οποίος το τελευταίο καιρό δεν είχε δουλειά, καθώς τον είχαν απολύσει από την ναυτιλιακή εταιρεία στην οποία εργαζόταν, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο 43χρονος κατηγορούμενος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα, ύστερα από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εναντίον του, μετά την αναγνώρισή του από το ανήλικο θύμα.

Ο 43χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα. Ο ηλεκτρολόγος, συνοδεία του δικηγόρου του, οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα και του ανακριτή, από όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας.

Ο εν λόγω άνδρας άνδρας φέρεται να ήρθε σε επαφή με την 12χρονη μαθήτρια του Κολωνού μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και να συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον τρεις φορές στα Σεπόλια.

Λεπτομέρειες για τη «δράση» του 43χρονου ηλεκτρολόγου έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο «διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, βραδινές ώρες της 4-11-2022, στην περιοχή της Κορίνθου, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, με τη συνδρομή Αστυνομικών του Τμήματος Αναζητήσεων, 43χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Ο 43χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον τρεις φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη».

Στην κατοχή του και σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 4 φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (laptop)
  • 2 υπολογιστές tablet
  • 5 εξωτερικοί σκληροί δίσκοι
  • 3 μονάδες αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (CD)
  • 1 συσκευή αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (USB)
  • 2 φωτογραφικές μηχανές
  • 2 κάρτες μνήμης
  • 1 δισκέτα και
  • 5 κινητά τηλέφωνα

Ο 43χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα στην Κόρινθο, όπου κρυβόταν, είχε πάει αυτοβούλως στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) το προηγούμενο διάστημα.

Ο ηλεκτρολόγος είχε καταθέσει ψευδώς πως συνομιλούσε με την 12χρονη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών χωρίς, ωστόσο, να έχει συνευρεθεί ερωτικά μαζί της.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Αγιά Σοφιά το 560 μ.Χ.: Το πιο ανατριχιαστικό βίντεο μέσω της τεχνητής νοημοσύνης – Αναβιώνει η Θεία Λειτουργία

Η Τεχνητή Νοημοσύνη «φαντάστηκε» πώς θα ήταν η Αγία Σοφιά του 560 μ.Χ. σε όλη της την δόξα σε μια λειτουργία, κατάμεστη, κατάφωτη, με τον αυτοκράτορα και τους αυλικούς μεγαλοπρεπώς...

Φόρτωση άρθρων...