Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Βιασμός 12χρονης: Στον εισαγγελέα ο 43χρονος – Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα

Το πρωί οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων για να απολογηθεί ο τελευταίος από τους τέσσερις συλληφθέντες που είχε αναγνωρίσει η 12χρονη στην τελευταία της κατάθεση. Πρόκειται για έναν 43χρονο ηλεκτρολόγο πλοίων.

Ο 43χρονος κατηγορούμενος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα, ύστερα από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εναντίον του, μετά την αναγνώρισή του από το ανήλικο θύμα.

Ο 43χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα. 

Υπενθυμίζεται πως έχουν συλληφθεί ακόμη τρεις άντρες οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με την κατηγορία της  γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Συγκεκριμένα, ο 43χ​ρονος φέρεται να είχε συναντηθεί τρεις φορές με την 12χρονη στην περιοχή των Σεπολίων.

Οι τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες ​​​​​​είχαν προσέλθει αυτοβούλως στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) υποστηρίζοντας πως είχαν συνομιλήσει μόνο με την 12χρονη μέσω του chat.

Ωστόσο, η ανήλικη στην τελευταία του κατάθεση τους αναγνώρισε. Παράλληλα, έγινε και η άρση του ηλεκτρονικού απορρήτου που επιβεβαίωσε τη συνάντηση των κατηγορουμένων με το κορίτσι.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη: Απόπειρα εμπρησμού με drone σε επιχείρηση στις Μαργαρίτες Ρεθύμνου

Μια απίστευτη απόπειρα εμπρησμού σε επιχείρηση ζωοτροφών στις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο ερευνούν οι αρχές. Ακόμα πιο απίστευτο είναι ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός «π...

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ ανοιχτά του Ηρακλείου Κρήτης

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (28/4) ανοιχτά του Ηρακλείου Κρήτης. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού ...

Πυρκαγιές: Διαφορετικές εστίες στον Ασπρόπυργο – Κατάσβεση στους Δελφούς

Διαφορετικές εστίες πυρκαγιάς έχουν ξεσπάσει στη θέση Σοφό Ασπροπύργου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική αρχικά εκδηλώθηκαν τρεις εστίες πυρκαγιάς σε οικοπεδικούς χώρους στο Σοφό Ασπροπ...

Φόρτωση άρθρων...