Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Κορινθία: Δεν πρόκειται να δώσω δείγμα DNA, λέει ο 45χρονος παλαιοχριστιανός πατέρας - Θρίλερ με τα παιδιά

Συνεχίζεται το θρίλερ με το που βρίσκονται τα παιδιά της οικογένειας των παλαιοχριστιανών. Έπειτα από τις αρχικές πληροφορίες ότι τα ανήλικα παιδιά βρίσκονται σε συγγενικό πρόσωπο (σ.σ. στη γιαγιά τους), έρχονται νέες πληροφορίες. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, τα παιδιά βρέθηκαν σε μοναστήρι παλαιοημερολογιτών στη Θεσσαλία, το οποίο α είναι ένα και από τα πιο σκληρά που υπάρχουν και δεν τους δίνεται η δυνατότητα να έχουν καμία επαφή με τον έξω κόσμο.

Νωρίτερα, ο δικηγόρος της οικογένειας, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος βρίσκεται μαζί με τον πατέρα, δήλωνε, μιλώντας στο Open, ότι ακόμα και ο ίδιος ο 46χρονος έλεγε δεν γνώριζε πού βρίσκονται τα ανήλικα παιδιά και η μητέρα τους, καθώς έχει συλληφθεί και αναμένει να οδηγηθεί, αύριο Τετάρτη, ενώπιον της Δικαιοσύνης, βάσει της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί.

Πλέον, αναμένονται οι επόμενες κινήσεις των Αρχών. Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι είναι πιθανό να γίνει τεστ DNA στα τέκνα της οικογένειας, ώστε να διαπιστωθεί εάν είναι παιδιά του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη.

Ωστόσο, ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, μιλώντας το μεσημέρι στην «Live News» στο MEGA, μόνο διατεθειμένος να δώσει βιολογικό υλικό δεν φάνηκε, διερωτώμενος γιατί να υποβληθεί σε τεστ DNA, ακόμα και αν είναι υποχρεωτικό. 

Όπως ανέφερε, ούτε βιομετρικές εξετάσεις έχει κάνει ούτε εμβόλιο. «Δεν πρόκειται να δώσω δείγμα DNA» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την τύχη των παιδιών του 45χρονου, ο γαμπρός του υποστήριξε στο Star ότι «παίζανε με τα παιχνίδια τους, την μπάλα τους, τα διαβάζανε οι μεγάλες αδελφές τους. Μαθαίνανε τα βασικά» ενώ στην ερώτηση αν έχει εικόνα για το πού βρίσκονται απάντησε ότι «σίγουρα είναι σε ασφαλές σημείο, γιατί φοβούνται μην τους πάρουν τα παιδιά».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας από βασικό κατηγορούμενο – Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Βασικός κατηγορούμενος 31 ετών, άρχισε να αυτοτραυματίζεται στα χέρια, στο άκουσμα ότι παραμένει προφυλακιστέος μαζί με άλλους τρεις εκ των 67 συλληφθέντων, ενώ είκοσι αφέθηκαν ελ...

Σοβαρά επεισόδια τα ξημερώματα στα Εξάρχεια – Τραυματίας ένας αστυνομικός, κάηκε ολοσχερώς αυτοκίνητο

Άλλη μία νύχτα επεισοδίων βίωσαν οι κάτοικοι της περιοχής των Εξαρχείων το Σάββατο προς Κυριακή, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τουλάχιστον ενός αστυνομικού. Τα επεισόδια ξεκίνησ...

Ιπποκράτειος Πολιτεία: Εντοπίστηκε παράνομο κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών – Πέντε συλλήψεις

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το μεσημέρι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 5 ...

Φόρτωση άρθρων...