Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Κορινθία: Σοκαριστικές εικόνες από το θανατηφόρο τροχαίο με δύο νεκρούς – Η μοιραία κίνηση του 15χρονου οδηγού (Photos)

Ελλάδα

Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο στην εθνική οδό Κορίνθου-Τριπόλεως στο ύψος που βρίσκεται το ΣΕΑ Σπαθοβουνίου.

Οι φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αποκαλύπτουν το πώς συνεθλίβη το όχημα με οδηγό τον 15χρονο και δείχνουν το σημείο στο οποίο έγινε το τροχαίο δυστύχημα.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το korinthosTV, το πίσω μέρος της καμπίνας του αυτοκινήτου ουσιαστικά συνεθλίβη. 

Εκεί κάθονταν η 18χρονη και ο 16χρονος που έχασαν ακαριαία τη ζωή τους, όταν προσέκρουσε στο αμάξι από πίσω το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 69χρονος Βρετανός.

Κορινθία: Σοκαριστικές εικόνες από το θανατηφόρο τροχαίο με δύο νεκρούς

Τραυματίστηκαν ο 15χρονος οδηγός του οχήματος, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, και ο 18χρονος συνοδηγός, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρύτερα.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη όταν ο 15χρονος οδηγός στο 95ο χλμ. της εθνικής οδού Κορίνθου-Τριπόλεως, ενώ κινούνταν προς Τρίπολη, ακριβώς έξω από το ΣΕΑ έκανε όπισθεν.

Κορινθία: Σοκαριστικές εικόνες από το θανατηφόρο τροχαίο με δύο νεκρούς

Εκείνη την ώρα περνούσε από το σημείο, με την ίδια κατεύθυνση, το όχημα που οδηγούσε ο 69χρονος, ο οποίος και προσέκρουσε στο πίσω μέρος του οχήματος που οδηγούσε ο 15χρονος.

Κορινθία: Σοκαριστικές εικόνες από το θανατηφόρο τροχαίο με δύο νεκρούς

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ηλεία: Πέθανε 66χρονος που εισέπνευσε φυτοφάρμακο κατά διάρκεια ραντίσματος στη Γαστούνη

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία στη Γαστούνη στην Ηλεία μετά την είδηση πως ο 66χρονος άνδρας, ο οποίος χθες εισέπνευσε φυτοφάρμακο ενώ προσπαθούσε να προστατεύσει την κ...

Τρόμος για τρεις ηλικιωμένους στη Δόριζα Αρκαδίας - Σκοπιανός και Αλβανός τους έδεσαν, τους ξυλοκόπησαν και τους λήστεψαν

Θύματα αδίστακτων ληστών έπεσαν τρεις ηλικιωμένοι στην Αρκαδία. Ένας Σκοπιανός, ο οποίος ήταν αδειούχος των φυλακών Χανίων που δεν επέστρεψε στη φυλακή, και ο Αλβανός συνεργός τ...

Φόρτωση άρθρων...