Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Κορωπί: Δύο συλλήψεις σε έκτακτες αστυνομικές επιχειρήσεις κατά της εγκληματικότητας

Έκτακτες αστυνομικές επιχειρήσεις κατά της εγκληματικότητας πραγματοποίησε η Αστυνομία στο Κορωπί τη Δευτέρα και την Τρίτη.

Οι έκτακτες επιχειρησιακές δράσεις της Αστυνομία πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή «Κούπι» στο Κορωπί, στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας.

Στις εξορμήσεις συμμετείχαν αστυνομικές δυνάμεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, της Ο.Π.Κ.Ε., του Τμήματος Ασφαλείας Κρωπίας, της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής και αστυνομικός σκύλος.

Ελέχθησαν 57 άτομα και 38 οχήματα, προσήχθησαν δύο άτομα και συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, οι οποίοι διώκονταν για διατάραξη κοινής ησυχίας και διακεκριμένες κλοπές αντίστοιχα.

Διενεργήθηκαν δώδεκα έρευνες σε οικίες και κατασχέθηκε στερεοφωνικό συγκρότημα και ηχεία μεγάλης ισχύος.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάτρα: Συνελήφθησαν 25 άτομα για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε αστικά λεωφορεία

Σε 25 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία στην Πάτρα, έπειτα από τις φθορές σε αστικά λεωφορεία και την επίθεση εναντίον αστυνομικών στο κέντρο της πόλης. Ομάδα νεαρών βγήκε έξω από...

Πάσχα: Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας κατά τις μετακινήσεις των εκδρομέων και απαγόρευση φορτηγών

Αυξημένα θα είναι τα μέτρα της Τροχαίας κατά τις μετακινήσεις των εκδρομέων για το Πάσχα. Από σήμερα Παρασκευή έως και την Κυριακή θα ισχύσουν τα αυξημένα μέτρα Τροχαίας στο σύ...

Φόρτωση άρθρων...