Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Κως: 22χρονη Βελγίδα κατήγγειλε τον βιασμό της σε τουαλέτες μπαρ

Ελλάδα

Την καταγγελία μίας 22χρονης ότι έπεσε θύμα βιασμού σε μπαρ της Κω διερευνούν αστυνομικοί. Η Βελγίδα τουρίστρια έσπευσε το βράδυ της Δευτέρας 7ης Αυγούστου στο Τμήμα Ασφαλείας Κω και κατήγγειλε ότι στο χρονικό διάστημα από τις 02:30 έως τις 5:00, της 5ης Αυγούστου 2023, ενώ τελούσε σε κατάσταση μέθης, έχασε τις αισθήσεις της και βρέθηκε με άγνωστα άτομα στις τουαλέτες μπαρ.

Όταν η 22χρονη συνήλθε διαπίστωσε πως τα ρούχα της και το εσώρουχό της ήταν κατεβασμένα έως τα γόνατά της, σύμφωνα με τη «Δημοκρατική». 

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, παρατήρησε κηλίδες αίματος στα γεννητικά της όργανα, πράγμα που την κάνει να πιστεύει ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά παρά την θέλησή της.

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν τα ρούχα και το εσώρουχο της 22χρονης Βελγίδας τουρίστριας και τα αποστέλλουν για εργαστηριακή εξέταση, ενώ για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Έφεση στο βούλευμα αποφυλάκισης του Μιχαλολιάκου θα ασκήσει ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας

Έφεση στο βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας, με το οποίο αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους Νίκος Μιχαλολιάκος, θα ασκήσει ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας, ...

Φόρτωση άρθρων...