Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Κρήτη: 35χρονη πέθανε λίγο μετά τη γέννηση του μωρού της

Ελλάδα

Tραγωδία εκτυλίχτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων στην Κρήτη. Μία 35χρονη πέθανε λίγες ώρες μετά τη γέννηση του μωρού της.

Το απόγευμα της Δευτέρας η γυναίκα γέννησε με φυσιολογικό τοκετό το μωρό της, το οποίο ωστόσο, αντιμετώπισε προβλήματα στη γέννα και χρειάστηκε η άμεση μεταφορά του στο Ηράκλειο, όπως και έγινε, σύμφωνα με το flashnews.gr. 

Την ίδια στιγμή, η μητέρα του παιδιού παρουσίασε επιπλοκές και μερικές ώρες μετά τη γέννα εξέπνευσε σκορπίζοντας απέραντη θλίψη στην οικογένειά της.

Για την υπόθεση έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ), προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του τραγικού συμβάντος, αφού η γέννα φαινόταν να εξελίσσεται ομαλά.

Το ιατροδικαστικό πόρισμα δεν έχει αποφανθεί κάτι που να οδηγεί σε ξεκάθαρη αιτία θανάτου.

Το μωρό νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, με τους γιατρούς να είναι σε εγρήγορση για την εξέλιξη της υγείας του, σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πυρκαγιές: Διαφορετικές εστίες στον Ασπρόπυργο – Κατάσβεση στους Δελφούς

Διαφορετικές εστίες πυρκαγιάς έχουν ξεσπάσει στη θέση Σοφό Ασπροπύργου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική αρχικά εκδηλώθηκαν τρεις εστίες πυρκαγιάς σε οικοπεδικούς χώρους στο Σοφό Ασπροπ...

Φόρτωση άρθρων...