Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Κύκλωμα μαστροπείας: Προφυλακιστέα μία 71χρονη

Η 71χρονη εμπλέκεται και στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό.

Ακόμη ένα φερόμενο μέλος του κυκλώματος μαστροπείας, που εξάρθρωσε τις προηγούμενες ημέρες η Αστυνομία, οδηγείται στη φυλακή.

Πρόκειται για μία 71χρονη, γνωστή και ως «Μαρίνα», που εκμίσθωνε οίκους ανοχής και φέρεται να έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για άλλες υποθέσεις.

Μάλιστα, φέρεται να εμπλέκεται και στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη δικογραφία, ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος, εξέδιδε το παιδί και σε δικό της οίκο ανοχής.

Η 71χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα μετά την απολογίας της στην ανακρίτρια, ενώπιον της οποίας αρνήθηκε τις κατηγορίες που της αποδίδονται: της εγκληματικής οργάνωσης, της εμπορίας ανθρώπων και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. 

Όπως φέρεται να υποστήριξε, επί σειρά ετών εκμίσθωνε νόμιμα πέντε οίκους ανοχής στην Αθήνα ενώ ισχυρίστηκε, ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να διαπράξει το αδίκημα της σωματεμπορίας, καθώς η ίδια έχει υπάρξει 50 χρόνια ιερόδουλη.

Από τους υπόλοιπους εννιά που απολογήθηκαν σήμερα σε δύο Κολομβιανούς επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης μια φορά το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα και καταβολή χρηματικής εγγύησης 3.000 ευρώ. Οι υπόλοιποι εφτά αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς κανέναν όρο.

Αύριο, Πέμπτη, απολογείται ο τελευταίος από τους 22 συλληφθέντες για συμμετοχή στο κύκλωμα, ο οποίος είναι ο σύντροφος της 71χρονης που κρίθηκε σήμερα προφυλακιστέα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...