Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Κρήτη: Αγνοείται 53χρονος τουρίστας – Είχε ξεκινήσει για πεζοπορία στο Καμαραϊκό Σπήλαιο

Ελλάδα

Επιχείρηση εντοπισμού 53χρονου τουρίστα από τη Γερμανία βρίσκεται σε εξέλιξη στην Κρήτη τις τελευταίες ώρες.

Βάσει πληροφοριών του neakriti.gr, ο 53χρονος ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής για πεζοπορία με προορισμό το Καμαραϊκό Σπήλαιο του Δήμου Φαιστού.

Το βράδυ φέρεται να επικοινώνησε με συγγενικά του πρόσωπα στη Γερμανία, λέγοντας τους ότι έχει χαθεί και πως με το πρώτο φως της ημέρας θα επιχειρούσε να βρει τρόπο να επιστρέψει σε γνώριμο μέρος.

Ωστόσο, κατά τις ίδιες πληροφορίες, έπειτα από την επικοινωνία του το βράδυ της Παρασκευής με τα συγγενικά του πρόσωπα στην Γερμανία αγνοούνται τα ίχνη του.

Οι συγγενείς του ενημέρωσαν έναν Ιταλό φίλο του που βρίσκεται στο Ηράκλειο, ο οποίος δήλωσε την εξαφάνιση του 53χρονου στην αστυνομία το απόγευμα του Σαββάτου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σοκ στην Ημαθία: 23χρονη ξύπνησε με δύσπνοια και πέθανε – Ερευνώνται τα αίτια θανάτου

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Αλεξάνδρεια Ημαθίας, μετά τον απροσδόκητο χαμό μιας 23χρονης κοπέλας. Η νεαρή γυναίκα ξύπνησε το πρωί της Παρασκευής με έντονη δύσπνοια και κατέρρευσε...

Τη Δευτέρα το πρώτο βήμα για «καθαρές» και «έξυπνες» μεταφορές στη Θεσσαλονίκη

«Το πρώτο βήμα για «καθαρές» και «έξυπνες» μεταφορές στην πόλη της Θεσσαλονίκης γίνεται τη Δευτέρα 20 Μαΐου. Δεκαεπτά ηλεκτρικά λεωφορεία βγαίνουν στους δρόμους, εκτελώντας δρομολό...

Φόρτωση άρθρων...