Σε πολύ σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ μία 12χρονη που τραυματίστηκε στο τροχαίο ατύχημα, που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα (29/04) το πρωί, στον δρόμο Σίβα – Πετροκεφάλι στη Μεσσαρά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι παρελήφθη από το σημείο του τροχαίου, από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, και μεταφέρθηκε αρχικά στο ΚΥ Μοιρών ενώ εκεί κρίθηκε επιτακτική η ανάγκη διακομιδής της στο ΠΑΓΝΗ και το παιδί διασωληνώθηκε λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων.
Στο ΠΑΓΝΗ μεταφέρθηκε και ο πατέρας του κοριτσιού, η κατάσταση του οποίου χαρακτηρίζεται ως σταθερή.
Σημειώνεται ότι από το τροχαίο, εγκλωβίστηκαν στο αυτοκίνητο τόσο το παιδί όσο και ο 46χρονος, και χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους με δύο οχήματα και έξι υπαλλήλους.
Εύβοια: Νταλίκα σφήνωσε λόγω... GPS σε δρόμο - Έκοψαν κάγκελο για να περάσει
Πρωτομαγιά: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια – Αλλαγές στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις