Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Κρήτη: Εξαντλημένο από τη ζέστη όρνιο «προσγειώθηκε» στη μέση του δρόμου

Ελλάδα

«Θύμα» της έντονης ζέστης, ένα όρνιο πίνει νερό που του προσφέρει ο ιερέας από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Σεληνάρι, ενώ το άγριο πτηνό έχει προσγειωθεί στη μέση της εθνικής οδού Ηρακλείου Αγίου Νικολάου.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το cretapost.gr, το όρνιο σηκώνει το λαιμό του και πίνει με μανία το νερό.

Διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν την κυκλοφορία για να την τραυματιστεί το πτηνό ενώ ειδοποιήθηκε και η αστυνομία για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Κρήτη: Δεν είναι η πρώτη φορά που προσγειώνεται άγριο πτηνό στο Οδικό Δίκτυο
Δεν είναι η πρώτη φορά που άγριο πτηνό προσγειώνεται στο Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Κρήτης.

Τα μέλη του Συλλόγου Προστασίας και Περίθαλψης της Άγριας Ζωής «ΑΝΙΜΑ» ζητούν από την πολιτεία και τους εμπλεκόμενους φορείς να τοποθετήσουν άμεσα δεξαμενές και ποτίστρες πάνω στα βουνά. «Δεν είναι παραδεκτό να χάνουμε τα καλοκαίρια τόσο μεγάλο αριθμό από τα πολύτιμα αυτά ζώα, από δίψα», αναφέρουν χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση τους, που μεταφέρει το Cretapost.gr στο ρεπορτάζ του.

Εικόνες με τον ιερέα να προσφέρει νερό στο όρνιο στην Κρήτη

news

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σχολεία: Σε ισχύ τα νέα, αυστηρά μέτρα για τα κινητά – Πότε προβλέπεται αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος

Σε ισχύ τέθηκε από σήμερα, Δευτέρα, με το άνοιγμα των σχολείων μετά τις διακοπές του Πάσχα, το νέο «ποινολόγιο» για τους μαθητές, για την κατοχή κινητών τηλεφώνων και οποιαδήποτε ά...

Φόρτωση άρθρων...