Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Τραγωδία στα Χανιά: Νεκροί οι δύο επιβαίνοντες του αεροσκάφους που κατέπεσε στη θάλασσα

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα στην Κρήτη έπειτα από την πτώση μονοκινητήριου διθέσιου αεροσκάφους το απόγευμα στη θαλάσσια περιοχή του Μάλεμε Χανίων. Οι δύο επιβάτες του μικρού αεροπλάνου εντοπίστηκαν και ανασύρθηκαν από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις τους.

Χωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν οι δύο άνδρες, ηλικίας 63 ετών, επιβάτες του μικρού αεροσκάφους που έπεσε στη θαλάσσια περιοχή του Μάλεμε Χανίων.

Αμέσως μετά την πτώση του αεροσκάφους, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αρχών, με αποτέλεσμα των εντοπισμό των δύο επιβατών από ιδιωτικό σκάφος, στο οποίο επέβαινε στέλεχος του Λιμενικού Σώματος.

Τους δύο επιβάτες ανέσυραν ιδιώτες δύτες και πλέον μεταφέρθηκαν με Πλωτό του Λιμενικού Σώματος.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, τον συντονισμό των ερευνών έχει αναλάβει το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας – Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ), ενώ μετέχουν 1 Πλωτό του Λιμενικού, 1 όχημα του Λιμενικού, ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, 2 κρουαζιερόπλοια και 2 αλιευτικά σκάφη στην περιοχή της Δυτικής Παραλίας του Μάλεμε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αεροσκάφος είχε ξεκινήσει από την Κωπαΐδα με προορισμό τα Χανιά, για να πάρει μέρος σε επίδειξη που οργάνωνε η Αερολέσχη Χανίων το Σαββατοκύριακο. 

πτώση αεροπλάνου Χανιά
πτώση αεροσκάφους Μάλεμε Χανιά
Τραγωδία στα Χανιά: Νεκροί οι δύο επιβαίνοντες του αεροσκάφους που κατέπεσε στη θάλασσα

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πειραιώς: Πέντε άτομα παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο - Ανάμεσά τους τρία παιδιά, το ένα διασωληνωμένο

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (1/5) στην Πειραιώς όταν πέντε άτομα, ανάμεσα στα οποία και τρία παιδιά, παρασύρθηκαν από διερχόμενο όχημα. Το ατύχημα έγ...

Φόρτωση άρθρων...