Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Κρήτη: Έσβησε το 2,5 ετών κοριτσάκι που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του πατέρα του

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή το μόλις 2,5 ετών κοριτσάκι που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του πατέρα της στην Κίσσαμο Χανίων. Το κοριτσάκι σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του ΠΑΓΝΗ κ. Στυλιανό Κτενιαδάκη, κατέληξε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, 20 Μαΐου.

Tο 2,5 ετών κοριτσάκι όλες αυτές της ημέρες έδινε τεράστια μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη  Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ, με την κατάστασή της να κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή, καθώς έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραύματα στον θώρακα.

Οι γιατροί του νοσοκομείου κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να κρατήσουν τη μικρούλα στη ζωή παρόλο που ήταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του zarpanews.gr είχαν ξεκινήσει την διαδικασία των τεστ για την εξακρίβωση της εγκεφαλικής λειτουργίας του παιδιού, στις οποίες δεν παρουσίασε καμία αντίδραση.

Τελικά το κοριτσάκι δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του το μεσημέρι του Σαββάτου.

Για την διαδικασία είχαν ενημερωθεί προηγουμένως οι γονείς του κοριτσιού, που όλες αυτές τις μέρες παρέμεναν στο ΠΑΓΝΗ, κοντά στο παιδί τους.

Το χρονικό

Όλα έγιναν την Τρίτη 16 Μαΐου στην Κίσσαμο Χανίων, όταν ο πατέρας του παιδιού που βρισκόταν στο αγροτικό αυτοκίνητό του, έβαλε όπισθεν και χωρίς να το αντιληφθεί, τραυμάτισε το μικρό παιδί του που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή πίσω από το όχημα.

Ο πατέρας συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερος μετά από εισαγγελική εντολή, ενώ η μητέρα του παιδιού είναι 5,5 μηνών έγκυος στο δεύτερό της παιδί.

Δυστυχώς, τα τραύματά του αποδείχθηκαν πολύ σοβαρά, αφού είχε υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΕΟΔΥ: 4 θάνατοι σε μία εβδομάδα από κορωνοϊό, 13 διασωληνωμένοι – Ένας νεκρός από γρίπη

Τα στοιχεία για τον κορωνοϊό, τον ιό της γρίπης και τον RSV ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) στην εβδομαδιαία έκθεση Επιδημιολογικής Ε...

Χαλάνδρι: Ένοπλη ληστεία σε εστιατόριο - Δύο άνδρες και δύο γυναίκες αναζητούν οι Αρχές

Ένοπλη ληστεία τα ξημερώματα της Πέμπτης σε εστιατόριο στο Χαλάνδρι. Τέσσερα άτομα, δύο άνδρες και δύο γυναίκες, μπήκαν στο εστιατόριο και ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού έν...

Φόρτωση άρθρων...