Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Κρήτη: Καπετάνιος βρέθηκε μαχαιρωμένος στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου

Δύο άτομα βρέθηκαν σοβαρά τραυματισμένα μέσα σε βάρκα στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 13:30 όταν οι Αρχές του Αγίου Νικολάου κλήθηκαν να παραλάβουν έναν 55χρονο καπετάνιο, ο οποίος βρέθηκε μαχαιρωμένος μέσα σε βάρκα στο λιμάνι, σύμφωνα με το cretapost.

Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ οι οποίοι παρέλαβαν τον καπετάνιο και με συνοδεία περιπολικού για να ανοίγει τον δρόμο, τον μετέφεραν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου.

Στο σημείο βρέθηκε ακόμη ένας 65χρονος που έφερε θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και τα χέρια πιθανότατα από σπασμένο μπουκάλι. Πλήρωμα του ΕΚΑΒ μετέφερε και τον 65χρονο στο Νοσοκομείο.

Σε Λιμενικό και Αστυνομία έχει σημάνει συναγερμός και διεξάγουν έρευνα αναφορικά με τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το αιματηρό περιστατικό.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Ένοχοι 51 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

Ένοχοι κρίθηκαν 51 εκ των 60 κατηγορουμένων, που είχαν συλληφθεί οι περισσότεροι εξ αυτών στη μεγάλη επιχείρηση, που είχε κάνει η Αστυνομία στους χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστη...

Κέρκυρα: Ποινή φυλάκισης πέντε ετών στην πρώην εισαγγελέα για την εξαφάνιση χιλιάδων δικογραφιών

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ιωαννίνων στην πρώην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας, η οποία κάθισε στο εδώλιο κατηγορούμενη για κακουργηματική...

Φόρτωση άρθρων...